Πέμπτη 7 Φλεβάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ - «ΜΑΧΟΜΕΝΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ»
Αύριο η πρώτη συγκέντρωση

Την πρώτη συγκέντρωση πραγματοποιεί αύριο η Δικηγορική Αγωνιστική Συσπείρωση (ΔΑΣ) - «Μαχόμενοι Δικηγόροι», όπου θα παρουσιάσει τη διακήρυξη και τις προγραμματικές θέσεις της για τις επικείμενες εκλογές. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 12.30 το μεσημέρι, στην αίθουσα τελετών του ΔΣΑ (Ακαδημίας 60), ενώ θα επακολουθήσει συζήτηση με τους δικηγόρους και τους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης.

Η Δημοκρατική Αγωνιστική Συσπείρωση - «Μαχόμενοι δικηγόροι» είναι μια νέα παράταξη, όπου συνυπάρχουν αριστεροί αγωνιστές δικηγόροι από διάφορες συνδικαλιστικές παρατάξεις και κινήσεις, ανεξάρτητα από ιδεολογικές και πολιτικές πεποιθήσεις.

Δε στοχεύει μόνο στη συμμετοχή στις επικείμενες δικηγορικές εκλογές, αλλά κυρίως στην κοινή πορεία και μετά τις εκλογές των δυνάμεων εκείνων, που αντιπαλεύουν την υπάρχουσα κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο ΔΣΑ. Μια κατάσταση πλήρους τέλματος και αδυναμίας εκ μέρους του ΔΣΑ να επιλύσει τα σοβαρά και οξυμένα προβλήματα των δικηγόρων, κυρίως αυτών των μικρών και μεσαίων εισοδημάτων, ενώ έχει αποκοπεί τελείως από τα γενικότερα κοινωνικά και πολιτικά προβλήματα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ