Πέμπτη 7 Φλεβάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ_ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ
Βίοι... αντίθετοι

Ο Σούμποτιτς περιμένει περισσότερα από το Φορντ

Sportidea

Ο Σούμποτιτς περιμένει περισσότερα από το Φορντ
Σε δρόμους αντίθετους κινούνται σήμερα τρεις εκπρόσωποί μας στην Ευρωλίγκα έχοντας διαφορετικούς στόχους ο καθένας. Για τον Ολυμπιακό ο αγώνας με τη Μακαμπί Τελ Αβίβ έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, σε αντίθεση με τις αναμετρήσεις Παναθηναϊκού και Περιστερίου.

ΟΣΦΠ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ (Γλυφάδα 21.00)

«Οχι άλλη Νήαρ Ηστ». Αυτό είναι το σύνθημα που κυριαρχεί στον Ολυμπιακό ενόψει του σημερινού αγώνα με τους Ισραηλινούς. Ο Λευτέρης Σούμποτιτς χαρακτήρισε ντροπιαστική την ήττα στην Καισαριανή, εκφράζοντας παράλληλα τη δυσαρέσκειά του για την απόδοση που είχαν οι δυο Αμερικανοί Φορντ, Φόρεστ. Πάντως σήμερα ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» ευελπιστεί ότι οι παίκτες του θα δείξουν το καλό τους πρόσωπο όπως είχε συμβεί πριν μια βδομάδα στο Βέλγιο. Οσον αφορά τη Μακαμπί, ο Σούμποτιτς έδειξε ότι τη θεωρεί πολύ επικίνδυνη ομάδα, με γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι της, ενώ διευκρίνισε ότι η ομάδα του θα πρέπει να βελτιώσει τις επιστροφές της. «Θα πρέπει να έχουμε γρήγορες επιστροφές. Είναι ένα πρόβλημα του Ολυμπιακού οι αργές επιστροφές, γι' αυτό πρέπει να δουλέψουμε πολύ στον τομέα των ριμπάουντ και στις επιστροφές μας».

ΖΑΝΤΑΡ - ΠΑΟ (ΚΡΟΑΤΙΑ 21.30)

Σαν μια καλή ευκαιρία για πειράματα ενόψει και της δύσκολης συνέχειας βλέπει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς το σημερινό παιχνίδι κόντρα στους Κροάτες. Αλλωστε η εξασφάλιση της πρώτης θέσης προσφέρει αυτή την ευκαιρία στον Σέρβο τεχνικό. «Ο αγώνας με τη Ζαντάρ δεν είναι τόσο σημαντικός για τον Παναθηναϊκό, αλλά είναι πολύ σημαντικός για μένα και κάποιους άλλους παίκτες που επιστρέφουν από τραυματισμούς. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει την 16η συνεχόμενη νίκη της. Σεβόμαστε τους αντιπάλους μας, αλλά πιστεύω ότι το αποτέλεσμα εξαρτάται από μας» τόνισε ο «Ζοτς» που θα αφήσει στον πάγκο τους Μποντίρογκα και Αλβέρτη.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ (20.00)

Σαν μια καλή προπόνηση ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα βλέπουν το σημερινό παιχνίδι με τους Λιθουανούς στο Περιστέρι. Εδώ που τα λέμε δηλαδή δε θα μπορούσαν να κάνουν και διαφορετικά αφού από τα μισά της διοργάνωσης έχουν αποχαιρετήσει το όνειρο της πρόκρισης. Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του Αργύρη Πεδουλάκη. «Κατά τη γνώμη μου, τα δύο τελευταία ματς της Ευρωλίγκα μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε ως μία πολύ καλή προετοιμασία, ειδικά ύστερα από την απογοητευτική μας εμφάνιση και την ήττα στον αγώνα με τη Δάφνη».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ