Τετάρτη 13 Οχτώβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!
Σήμερα ξεκινούν οι αρχαιρεσίες στα Σωματεία Εργαζομένων «Ευαγγελισμού» και ΚΑΤ

Σήμερα ξεκινούν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη αντιπροσώπων στην ΠΟΕΔΗΝ και νέου ΔΣ στα Σωματεία Εργαζομένων στα νοσοκομεία «Ευαγγελισμός» και «ΚΑΤ».

Στον «Ευαγγελισμό» οι εργαζόμενοι μπορούν να προσέρχονται στις κάλπες μέχρι και την Παρασκευή 15 Οκτώβρη (7 π.μ. - 6 μ.μ.) και η ΕΣΑΚ καλεί τους εργαζόμενους «ανεξάρτητα από εργασιακή σχέση, ειδικότητα, πόστο, επίπεδο εκπαίδευσης» σε μαζική συμμετοχή στις εκλογές, ώστε «να μην ανεχτούμε την άγρια επίθεση εις βάρος μας!». Καλεί σε στήριξη των υποψηφίων που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ για να δοθεί απάντηση στο «νέο ΕΣΥ», στην επιχείρηση δηλαδή για ακόμα μεγαλύτερη ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών Υγείας.

«Σωματείο είμαστε όλοι εμείς, οι 3.500 εργαζόμενοι που έχουμε ασύλληπτη δυναμική αν ενωθούμε και δράσουμε σαν μία γροθιά στη βάση των προβλημάτων μας, που είναι κοινά κι απέναντι στον αντίπαλο που είναι ο ίδιος για όλους μας», τονίζει στο κάλεσμα, σημειώνοντας ότι «κριτήριο των αγώνων μας είναι η κάλυψη των λαϊκών αναγκών για δωρεάν, υψηλού επιπέδου υπηρεσίες Υγείας - Πρόνοιας και η διασφάλιση των δικαιωμάτων των υγειονομικών».

Στο ΚΑΤ οι αρχαιρεσίες θα ολοκληρωθούν αύριο και η «Ταξική Αγωνιστική Συσπείρωση» θυμίζει τους αγώνες που έδιναν οι υγειονομικοί και πριν το ξέσπασμα της πανδημίας, για τις ελλείψεις του δημόσιου συστήματος Υγείας. «Με όλες μας τις δυνάμεις κοντραριστήκαμε με τα σχέδια της κυβέρνησης, της ΝΔ αλλά και του έργου της προηγούμενης, του ΣΥΡΙΖΑ, που μαζί στόχο έχουν το ξεπούλημα της δημόσιας Υγείας και την επίθεση στα εργασιακά δικαιώματα», τονίζει και προσθέτει ότι «η πάλη μας ενάντια στην επιχειρηματική δραστηριότητα όπως στους τομείς της καθαριότητας και της φύλαξης δεν σταμάτησε ποτέ και θα συνεχίσει ακόμα πιο δυναμικά (...) Το σωματείο, με μπροστάρηδες τους ανθρώπους που παλεύουν ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης και ΕΕ, θα είναι όπλο στα χέρια σου για να προστατέψεις τα δικαιώματά σου, να πάρεις πίσω εκείνα που έκλεψαν, η δυσαρέσκειά σου να μπορέσει να μετατραπεί σε οργανωμένο αγώνα για ζωή με σύγχρονα δικαιώματα!», τονίζει στο κάλεσμά της η παράταξη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ