Σάββατο 16 Οχτώβρη 2021 - Κυριακή 17 Οχτώβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δραστηριότητα της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ

-- Το Σάββατο 16 Οκτώβρη, στις 6.30 μ.μ., οι Κομματικές Οργανώσεις ΜΜΕ της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ καλούν σε σύσκεψη στο Αμφιθέατρο «Α. Τρίτσης» (Ακαδημίας 50) με θέμα «Οι λαϊκές ανάγκες δεν συμβιβάζονται με τα κέρδη των λίγων. Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό, στον δρόμο της ανατροπής». Θα μιλήσει ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής.

-- Τη Κυριακή 17 Οκτώβρη, στις 6 μ.μ., η ΚΟΒ Τζιτζιφιών του ΚΚΕ και η ΟΒ Τζιτζιφιών της ΚΝΕ καλούν σε σύσκεψη - συζήτηση στο καφενείο «Μουριές» (Λυκούργου και Μεγαλοπόλεως) στην Καλλιθέα, με θέμα τις πολιτικές εξελίξεις και τις θέσεις του ΚΚΕ. Θα μιλήσει η Χριστίνα Μπέλλα, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής και Γραμματέας της ΤΟ Νότιων Συνοικιών.

-- Την Τρίτη 19 Οκτώβρη, στις 12 μ., η ΚΟΒ ΟΣΕ καλεί σε σύσκεψη εργαζομένων στα κεντρικά γραφεία του ΟΣΕ (Καρόλου 1-3). Θα μιλήσει ο Πέτρος Μαρκομιχάλης, μέλος της ΚΕ.

Περιοδείες σε χώρους δουλειάς

Τη Δευτέρα 18 Οκτώβρη

-- Στις 10 π.μ., ο Βαγγέλης Ρεμπάπης, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής, θα επισκεφτεί το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

Την Τρίτη 19 Οκτώβρη

-- Στις 7.30 π.μ., ο Χρήστος Μπάθας, μέλος του Γραφείου Περιοχής Αττικής, θα επισκεφτεί το αμαξοστάσιο τρόλεϊ στον Κόκκινο Μύλο για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 9.30 π.μ., ο Θοδωρής Σκολαρίκος, μέλος του Γραφείου Περιοχής Αττικής, θα επισκεφτεί το αμαξοστάσιο λεωφορείων στα Λιόσια για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

Την Τετάρτη 20 Οκτώβρη

-- Στις 10.30 π.μ., ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ και βουλευτής, θα επισκεφτεί την κεντρική υπηρεσία του ΕΚΑΒ για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 10.30 π.μ., ο Γιώργος Λαμπρούλης, βουλευτής του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί το Νοσοκομείο «Μεταξά» για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ