Παρασκευή 5 Νοέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΑΙΔΕΙΑ
Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις μαθητών, γονιών, εκπαιδευτικών

Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις σε διάφορες περιοχές από εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές, που βάζουν στο επίκεντρο των διεκδικήσεών τους τα ζητήματα της Εκπαίδευσης, εναντιώνονται στις συγχωνεύσεις, στους αντιεκπαιδευτικούς νόμους, παλεύουν για λύσεις σε προβλήματα υποδομών.

Στο πλαίσιο αυτό, σήμερα, Παρασκευή, στις 12 το μεσημέρι, σε κινητοποίηση καλεί η Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών Αγίων Αναργύρων - Καματερού.

Επίσης, ο Ενιαίος Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Αττικής και Νήσων καλεί σε παράσταση διαμαρτυρίας στη Διεύθυνση Γ' Αθήνας, σήμερα, Παρασκευή, στις 13.30, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι τα ειδικά σχολεία βιώνουν τεράστια προβλήματα και λειτουργούν με πρωτόκολλα - λάστιχο.

Μαθητική κινητοποίηση έγινε χτες στα Γιάννενα, μετά από κάλεσμα της Συντονιστικής Επιτροπής Μαθητών Ιωαννίνων, με πορεία στο κέντρο της πόλης και διαμαρτυρία στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Στη συνέχεια έγινε ανοιχτή συνέλευση της Συντονιστικής Επιτροπής και αποφασίστηκαν νέα συνέλευση το Σάββατο 6/11, στις 18.00, στο Εργατικό Κέντρο και συμμετοχή στο πανηπειρωτικό συλλαλητήριο την Τετάρτη 10/11 και στη διαδήλωση για το Πολυτεχνείο στις 17/11.

  • Σε ανοιχτή συζήτηση στην Γκράβα καλεί μαθητές και μαθήτριες, μαθητικά συμβούλια από όλα τα σχολεία της Αττικής, την Κυριακή, από τις 15.00 η Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών Αθήνας, για να συζητήσουν, να ανταλλάξουν γνώμες, ιδέες, απόψεις για την κατάσταση στα σχολεία τους και να αποφασίσουν πώς θα συνεχίσουν τον αγώνα τους για το σχολείο που τους αξίζει.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ