Πέμπτη 11 Νοέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Το απόλυτο ο Ολυμπιακός

Μία από τις σημαντικότερες εκτός έδρας νίκες του στο Champions League πόλο ανδρών πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Βελιγράδι, 12-9 επί της Νόβι Μπέογκραντ για τη 2η αγωνιστική, έκανε το 2/2 μετά και την άνετη επικράτηση επί της Ντιναμό Τιφλίδας στην πρεμιέρα (20-9) και φιγουράρει στην κορυφή του ομίλου του. Η σημασία της νίκης υπογραμμίζεται και από το ότι επιτεύχθηκε σε μια δύσκολη έδρα απέναντι σε έναν ισχυρότατο αντίπαλο, κάτι που αναμένεται να δώσει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στους «ερυθρόλευκους» ενόψει της συνέχειας των αγώνων.

Στο ματς του Βελιγραδίου ο Ολυμπιακός παρά τις σημαντικές απουσίες του (Δερβίσης, Κολοβός, Ράντονιτς) έδειξε χαρακτήρα και με ξεσπάσματα σε καίρια σημεία του αγώνα πήρε τη σπουδαία νίκη.

Τα οκτάλεπτα: 2-4, 5-6, 5-10, 9-12.

Νόβι: Πιγιέτλοβιτς Γ., Ράσοβιτς Στρ., Μάντιτς 1, Σουσιασβίλι 3, Βούτσινιτς, Πιγιέτλοβιτς Ντ. 2, Γκογκόφ, Γιάξιτς 1, Πέρκοβιτς, Βλαχόπουλος 1, Ντράσοβιτς, Ράσοβιτς Β. 1, Κοΐμπρα.

Ολυμπιακός: Μπίγιατς, Γραμματικός, Γκίλλας, Γενηδουνιάς 4, Φουντούλης 2, Γούβης, Μπούσλιε, Μουρίκης, Φιλίποβιτς 3, Χρυσοσπάθης 3, Κολόμβος, Ζερδεβάς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ