Πέμπτη 11 Νοέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ - ΟΥΝΙΞ ΚΑΖΑΝ
Επιτακτική ανάγκη να αντιδράσει

Θέλοντας να δείξει αντίδραση μετά την βαριά ήττα στο Βελιγράδι από τον Ερυθρό Αστέρα την προηγούμενη αγωνιστική, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται σήμερα στο ΟΑΚΑ την Ούνιξ Καζάν για την 9η αγωνιστική (21.00, Novasports Prime). Με τους «πράσινους» να βρίσκονται σε δεινή βαθμολογική θέση, παραμένοντας στην ουρά με αρνητικό συντελεστή (2 νίκες - 6 ήττες) η νίκη κόντρα στη ρωσική ομάδα θεωρείται επιτακτική τόσο για τη βαθμολογική ανάσα όσο, κυρίως, για τον τομέα της ψυχολογίας αφού οι κακές ευρωπαϊκές εμφανίσεις έχουν βαρύνει το κλίμα στην ομάδα.

Την αναγκαιότητα της νίκης κόντρα στην πρώην ομάδα του Ούνιξ παραδέχθηκε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Πρίφτης, που πρόσφατα έδειξε να λαμβάνει ψήφο εμπιστοσύνης από τους διοικούντες την ΚΑΕ. Ο Ελληνας τεχνικός μίλησε για την υπευθυνότητα και τη συνείδηση που θα πρέπει να έχουν όλοι στην ομάδα σχετικά με το τι εκπροσωπούν. Τόνισε πως ανεξαρτήτως της δυναμικότητας του ρόστερ σημασία έχει όλοι να παίζουν στο 100% των δυνατοτήτων τους. Μιλώντας για την Ούνιξ επισήμανε πως οι αλλαγές που έκανε το καλοκαίρι την μετέτρεψαν σε μια ιδιαίτερα αθλητική ομάδα καθιστώντας την ιδιαίτερα επικίνδυνο αντίπαλο. Στα αμιγώς αγωνιστικά αμφίβολος για την ελληνική ομάδα παραμένει ο Νέντοβιτς λόγω της θλάσης στον προσαγωγό.

  • Αλλα σημερινά παιχνίδια: ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Μακάμπι (19.00, NS 4), Ερυθρός Αστέρας - Βιλερμπάν (20.00, NS Start), Αλμπα Βερολίνου - Εφές (21.00, NS 5), Μπαρτσελόνα - Μπασκόνια (22.00, NS 4).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ