Πέμπτη 11 Νοέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
BASKET LEAGUE
«Καμπάνα» σε τρεις ΚΑΕ

Στην τιμωρία αφαίρεσης βαθμών σε τρεις ΚΑΕ της Super League προχώρησε ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ βάσει των όσων ορίζει ο κανονισμός σχετικά με το θέμα του πιστοποιητικού αδειοδότησης. Ο αθλητικός δικαστής επέβαλε ποινή αφαίρεσης 3 βαθμών στην ΚΑΕ Ηρακλής καθώς δεν κατάφερε να εξασφαλίσει πιστοποιητικό συμμετοχής στην Basket League λόγω ελλείψεων στον φάκελό του. Επίσης, με ποινή αφαίρεσης 1 βαθμού τιμωρήθηκαν οι ΚΑΕ Κολοσσός Ρόδου και Απόλλων Πάτρας για εκπρόθεσμη κατάθεση του φακέλου τους. Σημειώνεται πως για ζητήματα που έχουν να κάνουν με το πιστοποιητικό αδειοδότησης εκκρεμεί απόφαση και για την ΚΑΕ Αρης.

Η ανακοίνωση των ποινών προκάλεσε την έντονη αντίδραση των ΚΑΕ, με τον Απόλλωνα Πάτρας και τον Ηρακλή να ανακοινώνουν πως θα προσφύγουν στο ΑΣΕΑΔ διεκδικώντας τη δικαίωσή τους.

Τα νέα δεδομένα επέφεραν αλλαγές στη βαθμολογία του πρωταθλήματος, με τον Ηρακλή πλέον να πέφτει στη θέση του ουραγού ενώ και οι Κολοσσός Ρόδου και Απόλλων Πάτρας υποχώρησαν στην 5η και 7η θέση αντίστοιχα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ