Τετάρτη 24 Νοέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Επίσκεψη του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ στην Πάτρα

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, σήμερα Τετάρτη θα επισκεφθεί την Πάτρα. Το πρόγραμμα της επίσκεψης έχει ως εξής:

  • Στις 11 π.μ. θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, στο δημαρχείο.
  • Στις 12 μ. θα συναντηθεί με το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου Πάτρας στα γραφεία του.
  • Στη 1 μ.μ. θα συναντηθεί με την Επιτροπή Πυρόπληκτων και με το ΔΣ της Κοινότητας Σουλίου, στα γραφεία της Κοινότητας.
  • Στις 6.30 μ.μ. θα μιλήσει στην εκδήλωση παρουσίασης του Καλέσματος αγωνιστικής συμπόρευσης με το ΚΚΕ, στο κλειστό γήπεδο «Δημήτρης Τόφαλος».

Η ομιλία του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, στην εκδήλωση παρουσίασης του Καλέσματος αγωνιστικής συμπόρευσης με το ΚΚΕ, στο κλειστό γήπεδο «Δημήτρης Τόφαλος», στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Πάτρα, την Τετάρτη 24/11 και ώρα 18.30, θα μεταδίδεται ζωντανά από το portal «902.gr» και το ertnews.gr της ΕΡΤ.

Λεωφορεία για τη συγκέντρωση

Λεωφορεία για την εκδήλωση στο κλειστό γήπεδο «Τόφαλος» στην Πάτρα δρομολογεί η ΤΕ Αχαΐας του Κόμματος. Συγκεκριμένα, με ώρα αναχώρησης στις 4.45 μ.μ., τα λεωφορεία θα ξεκινήσουν από τα εξής σημεία: Πλατεία Γεωργίου (άνω μέρος), Προσφυγικά, πλατεία Ελευθερίας, Ταμπάχανα (σχολικό συγκρότημα Μαρούδα), πλατεία Ταραμπούρα, Αγία Σοφία (εκκλησία), Αγυιά (γήπεδο Παναχαϊκής), Νέα Εθνική Οδό Πατρών - Αθηνών (μπροστά απ' την Περιφέρεια), Βραχνέικα (πρώην δημαρχείο), Παραλία (Κόκκινος Μύλος), Ρίο (Σταθμό ΟΣΕ). Επίσης λεωφορεία θα αναχωρήσουν από Λάππα στις 4.15 μ.μ., Κ. Αχαγιά (κεντρική πλατεία) στις 4.30 μ.μ. και Αίγιο (Ψηλά Αλώνια) στις 4.30 μ.μ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ