Πέμπτη 25 Νοέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ «ΜΗΤΣΟΣ ΠΑΠΑΡΗΓΑΣ»
Ανοδος της συμμετοχής και δεκάδες νέες εγγραφές στις αρχαιρεσίες

Ενισχυμένο, πιο δυνατό, με άνοδο της συμμετοχής, δεκάδες νέες εγγραφές και συναδέλφους που συσπειρώνονται στο Συνδικάτο από νέους χώρους δουλειάς βγήκε από τις πρόσφατες αρχαιρεσίες του το Συνδικάτο Μετάλλου Μαγνησίας «Μήτσος Παπαρήγας».

Πιο συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε το Συνδικάτο «ψήφισαν συνολικά 423 εργαζόμενοι (από 289 το 2018) και το ψηφοδέλτιο της "Δημοκρατικής Αγωνιστικής Συνεργασίας" εξέλεξε 7 αντιπροσώπους (από 4) για το Εργατικό Κέντρο Βόλου και 4 (από 3) αντιπροσώπους για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου».

«Η μαζική συμμετοχή των συναδέλφων είναι η καλύτερη απάντηση σε όσους θέλουν να κάνουν τα σωματεία μας "διαδικτυακές πύλες", εργαλεία των εργοδοτών, είναι η καλύτερη απάντηση σε όσους νομίζουν ότι οι εργάτες είναι μόνοι τους, ανοργάνωτοι, με σκυμμένο το κεφάλι», επισημαίνει το Συνδικάτο.

Σημειώνει επίσης ότι «η άνοδος της συμμετοχής εκφράζει τη θέληση των συναδέλφων για αγωνιστική διεκδίκηση μέσα από τις γραμμές του Συνδικάτου, που χρόνια πρωτοστατεί στην οργάνωση της πάλης των μεταλλεργατών, βάζοντας μπροστά τις σύγχρονες ανάγκες μας, κόντρα σε κάθε λογική υποταγής και συμβιβασμού».

Το Συνδικάτο Μετάλλου «Μήτσος Παπαρήγας» «είναι και θα συνεχίσει να είναι ριζωμένο στους χώρους δουλειάς, στα εργοστάσια, στις βιοτεχνίες, στα μηχανουργεία, θα συνεχίσει να είναι το αποκούμπι των εργαζομένων απέναντι στις αντεργατικές επιδιώξεις κυβέρνησης - ΕΕ - μεγαλοεργοδοσίας», καταλήγει η ανακοίνωση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ