Τετάρτη 1 Δεκέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΑΛΚΑΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΣΤΙΒΟΥ
Βράβευσε Πομάσκι και Τεντόγλου

Για την πολύτιμη προσφορά του στον βαλκανικό και ευρωπαϊκό στίβο γενικότερα βραβεύτηκε ο Γιώργος Πομάσκι από τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Στίβου
Για την πολύτιμη προσφορά του στον βαλκανικό και ευρωπαϊκό στίβο γενικότερα βραβεύτηκε ο Γιώργος Πομάσκι από τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Στίβου
Τιμητική βράβευση από τη Βαλκανική Ενωση Στίβου (ΑBAF) έλαβαν ο ομοσπονδιακός τεχνικός του ΣΕΓΑΣ και προπονητής των επιτυχιών του ελληνικού στίβου Γιώργος Πομάσκι και ο αθλητής του και χρυσός Ολυμπιονίκης στο μήκος, Μίλτος Τεντόγλου. Η βράβευση έγινε κατά τη διάρκεια του συνεδρίου της ΑBAF στις 28/11 στο Βελιγράδι, παρουσία του μέχρι πρότινος προέδρου της και νυν της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Στίβου, Ντομπρομίρ Καραμαρίνοφ, καθώς και του προέδρου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Στίβου, Σεμπάστιαν Κόου. Στο συνέδριο το «παρών» έδωσε και η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σ. Σακοράφα.

Στη διάρκεια του Gala ο Μίλτος Τεντόγλου αναδείχθηκε κορυφαίος αθλητής των Βαλκανίων για το 2021 αποσπώντας το σχετικό βραβείο. Ενώ ο προπονητής του, Γ. Πομάσκι, τιμήθηκε από τον Ν. Καραμαρίνοφ τόσο για το χρυσό μετάλλιο του Τεντόγλου στους Ολυμπιακούς Αγώνες όσο και για την προσφορά του στον κλασικό αθλητισμό των Βαλκανίων και της Ευρώπης γενικότερα.

Εξάλλου, ανάμεσα στα άλλα, στο συνέδριο συζητήθηκε ανάμεσα στην πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ και τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας η δυνατότητα ίδρυσης Βαλκανικού Κέντρου Προετοιμασίας Αθλητών Στίβου στην Ελλάδα, ενώ αποφασίστηκε η διοργάνωση, από τη χώρα μας, του Βαλκανικού Πρωταθλήματος Βάδην το 2022.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ