Σάββατο 4 Δεκέμβρη 2021 - Κυριακή 5 Δεκέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα των ΚΟ του ΚΚΕ

Οι εξής εκδηλώσεις πραγματοποιούνται το Σαββατοκύριακο από τις Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ.

Το Σάββατο 4 Δεκέμβρη:

-- Η Τομεακή Επιτροπή Θήβας - Οινοφύτων του ΚΚΕ οργανώνει εκδήλωση με θέμα «Επιχειρηματικό πάρκο Οινοφύτων - Ταφή επικίνδυνων αποβλήτων στο Σχηματάρι: Αλλη μία επένδυση στις πλάτες της υγείας μας και του περιβάλλοντος», στις 6.30 μ.μ. στην αίθουσα του νέου ΚΑΠΗ Σχηματαρίου. Θα μιλήσουν ο Αντώνης Τουλουμάκος, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας του Κόμματος, και ο Μιχάλης Γιαλούρης, δημοτικός σύμβουλος Τανάγρας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Την Κυριακή 5 Δεκέμβρη:

-- Η ΚΟ Καλλιθέας καλεί σε σύσκεψη με θέμα «Μόνο ο λαός μπορεί να επιβάλει μέτρα κατά της ακρίβειας! Με το ΚΚΕ, βαδίζοντας στον δρόμο της ανατροπής», στις 11 π.μ., στο Δημοτικό Θέατρο Καλλιθέας (Κρέμου 123). Θα μιλήσει ο Νίκος Μπουκουβάλας, μέλος της ΕΠ Αττικής.

-- Οι Οργανώσεις Εύβοιας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ και το Παράρτημα Εύβοιας της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ διοργανώνουν εκδήλωση τιμής και μνήμης για το Ανεξάρτητο Τάγμα Εύβοιας του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, τον Θύμιο Καψή (Καπετάν Ανάποδο) και τον Γιώργη Βλαχούτσικο (Καπετάν Ευβοιώτη), στις 11 π.μ. στο Μνημείο του Ανάποδου (Δερβένι). Θα μιλήσει ο Βασίλης Παπασωτηρίου, μέλος της ΕΠ Ανατ. Στερεάς και Εύβοιας του Κόμματος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ