Τρίτη 7 Δεκέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!
ΜΑΓΝΗΣΙΑ
Διευρύνεται το κάλεσμα στο συλλαλητήριο για την Υγεία

Αύριο στις 6 μ.μ. στην πλατεία Ελευθερίας

Με σύνθημα «Δεν θα μείνουμε θεατές! Οι ζωές μας δεν είναι κόστος, #πάρτε_μέτρα» προετοιμάζεται το συλλαλητήριο για τη διεκδίκηση μέτρων προστασίας της υγείας και της ζωής του λαού, αύριο Τετάρτη στις 6 μ.μ. στην πλατεία Ελευθερίας στον Βόλο, από σωματεία και μαζικούς φορείς της Μαγνησίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΜΕΘ COVID του νοσοκομείου παραμένει «γεμάτη» εδώ και ένα μήνα περίπου, ενώ παραμένουν και οι μεγάλες ελλείψεις σε ιατρικό - νοσηλευτικό προσωπικό.

Μέχρι χτες τη στήριξή τους είχαν εκφράσει: Η Ενωση Ιατρών Νοσοκομείου και Κέντρων Υγείας, ο Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Βόλου, το Συνδικάτο Μετάλλου «Μήτσος Παπαρήγας», το Σωματείο Εργαζομένων στη ΒΕΜΕΚΕΠ, το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων, το Σωματείο Καθαριστριών, ο Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών - Φροντιστών, το Συνδικάτο Οικοδόμων, το Συνδικάτο Τροφίμων - Ποτών, η Ενωση Τύπου - Χάρτου, το Συνδικάτο ΟΤΑ, η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Μαγνησίας, οι Αγροτικοί Σύλλογοι Ζαγοράς, Αλμυρού και Σούρπης, οι Σύλλογοι Φοιτητών Φυτικής Παραγωγής και Μηχανολόγων Μηχανικών, τα Σωματεία Συνταξιούχων ΙΚΑ, Δημοσίου, ΟΑΕΕ (ΤΕΒΕ - ΤΣΑ), ΝΑΤ, ΟΑΕΕ - ΤΑΕ (εμπόρων), ΕΦΚΑ & ΕΤΕΑΠ, Τσιμεντοβιομηχανίας ΑΓΕΤ, ο Δημοκρατικός Σύλλογος Γυναικών Βόλου, ο Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων του Πρωτοδικείου, το Σωματείο Κρεοπωλών.

Ακόμα, από τη Σκόπελο το Σωματείο Οικοδόμων, ο Σύλλογος Αλιέων, οι Επιτροπές Αγώνα Αυτοαπασχολούμενων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων, ο Σύλλογος Γυναικών.

Σήμερα προγραμματίζονται εξορμήσεις στη Βιομηχανική Ζώνη, στο Πανεπιστήμιο και σε γειτονιές του Βόλου. Ταυτόχρονα συνεχίζονται οι επαφές με άλλα σωματεία και μαζικούς φορείς προκειμένου να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο.

  • Σε ανακοίνωσή της η Ενωση Ιατρών Νοσοκομείου - Κέντρων Υγείας Νομού Καρδίτσας καταγγέλλει τον διοικητή του Νοσοκομείου Καρδίτσας για την εντολή που έδωσε να κατέβει το γιγαντοπανό των περίπου 40 σωματείων και φορέων που αναρτήθηκε στο κτίριο διοίκησης του νοσοκομείου την Παρασκευή.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ