Τετάρτη 8 Δεκέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Οικογενειακή τραγωδία με δύο αδέρφια νεκρά

Οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε χτες το πρωί σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην οδό Ολυμπίας, στο Νέο Ηράκλειο, όπου έμεναν δύο αδέρφια, τα οποία εντοπίστηκαν νεκρά από τον τρίτο αδερφό της οικογένειας. Σύμφωνα με πληροφορίες τα δύο αδέρφια, ένας 33χρονος και μία 29χρονη, αντιμετώπιζαν ψυχολογικά προβλήματα, αφού είχαν πρόσφατα χάσει την μητέρα τους μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην τσέπη της ζακέτας του 33χρονου βρέθηκαν δύο ιδιόχειρα σημειώματα που υπέγραφαν με τα αρχικά τους ο ίδιος και η αδερφή του, και στα οποία εξέφραζαν την πρόθεσή τους να αυτοκτονήσουν.

Αρχικά αναφερόταν ότι ο 33χρονος πυροβόλησε και σκότωσε την αδερφή του και στη συνέχεια με την ίδια καραμπίνα αυτοκτόνησε. Ομως ο ιατροδικαστής που βρέθηκε στο σημείο κατέληξε ότι η βολή που δέχτηκε η αδερφή ήταν περισσότερο εξ επαφής σε σχέση με τον αδερφό και η δική του πιο μακρινή, και άρα πιθανώς έγινε το αντίστροφο, δηλαδή η αδερφή πυροβόλησε τον αδερφό και μετά αυτοκτόνησε. Την οριστική απάντηση σε αυτό αναμένεται να δώσουν τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ