Τετάρτη 22 Δεκέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
Ολοκληρώθηκαν οι επισκέψεις του ΚΚΕ σε Μονάδες του Εβρου και της Κομοτηνής

Ολοκληρώθηκαν χτες οι επισκέψεις που πραγματοποίησε αντιπροσωπεία του ΚΚΕ σε Μονάδες και Φυλάκια του Εβρου και της Ροδόπης. Η επίσκεψη έκλεισε με συνάντηση με τον Υποστράτηγο, Υποδιοικητή του Δ' Σώματος Στρατού και ανώτατους επιτελείς του Σώματος.

Στη διήμερη επίσκεψη που πραγματοποίησε η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ συμμετείχαν ο Νίκος Παπαναστάσης, βουλευτής του Κόμματος και αντισυνταγματάρχης ε.α., ο Γιάννης Ντουνιαδάκης, υποναύαρχος του Πολεμικού Ναυτικού ε.ά.

Ακόμη συμμετείχαν ο Ζήσης Λυμπερίδης, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ, οι Γιώργος Πυργελής, Σάκης Βαρδαλής, Σιδέρης Μιχαηλίδης και Βαγγέλης Ευαγγελόπουλος, μέλη του Γραφείου της ΕΠ Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης του Κόμματος, ο Νίκος Ζαχαρόπουλος, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ, όπως και ο Χρήστος Τρέλλης, περιφερειακός σύμβουλος Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Οπως και την πρώτη μέρα, οι Διοικήσεις των Σχηματισμών επιφύλαξαν θερμή υποδοχή με τη συμμετοχή του προσωπικού που υπηρετεί σε αυτές, ανταλλάσσοντας ευχές ενόψει των εορτών.

Η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ επισκέφθηκε χτες τα στρατόπεδα «Ιωάννου», «Ζήση» και «Κανδυλάπτη» στην Αλεξανδρούπολη και τα στρατόπεδα «Παράσχου» και «Ηλιοπούλου» στην Κομοτηνή.


Οι βιβλιοθήκες των παραπάνω στρατοπέδων έγιναν πιο πλούσιες έπειτα από την προσφορά αριθμού λογοτεχνικών βιβλίων από την πλευρά του Κόμματος.

Στις συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν, εκτός των ευχών επισημάνθηκε πως το ΚΚΕ βρίσκεται σταθερά στο πλευρό των στρατευμένων και των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων αναδεικνύοντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν εντός και εκτός υπηρεσίας.

Σημειώθηκε πως το ΚΚΕ διεκδικεί τη λύση τους μέσα από παρεμβάσεις αλλά και μέσω του Κοινοβουλίου, με εκατοντάδες Ερωτήσεις μόνο τα δύο τελευταία χρόνια, όπως η πρόσφατη για δωρεάν μετακινήσεις και οικονομικό βοήθημα στους στρατευμένους ενόψει εορτών.

Η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ επισήμανε ακόμα την κάθετη αντίθεση του Κόμματος με τη γενικότερη πολιτική διαχρονικά των ελληνικών κυβερνήσεων με την εμπλοκή των Ενόπλων Δυνάμεων σε ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς.

Ιδιαίτερη μνεία έγινε στους κινδύνους που εγκυμονεί η αμερικανική παρουσία στην πόλη της Αλεξανδρούπολης, ενώ επισημάνθηκε ότι το ΚΚΕ καταψήφισε τον άδικο κρατικό προϋπολογισμό, που απ' τη μία κόβει λεφτά απ' την Υγεία, απ' τη μέριμνα του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων και απ' την άλλη ενισχύει τις δαπάνες για την κάλυψη των ΝΑΤΟικών αναγκών.

Ο βουλευτής του ΚΚΕ Νίκος Παπαναστάσης ευχαρίστησε τον Υποδιοικητή του Δ' ΣΣ για την ιδιαίτερα θερμή υποδοχή που επιφύλαξαν σε κάθε Μονάδα και Φυλάκιο και ευχήθηκε υγεία και καλές γιορτές σε όλο το μόνιμο προσωπικό και τους στρατευμένους του Δ' ΣΣ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ