Τετάρτη 22 Δεκέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE 1
Ανανέωσε τη συνεργασία με τον Γιαννίκη η ΑΕΚ

Στον απόηχο της ήττας στο ΟΑΚΑ από τον ΟΦΗ με 2-1, που άφησε την ομάδα στο -11 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό και συνολικά ενέτεινε τον προβληματισμό, η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε χτες την ανανέωση της συνεργασίας της με τον τεχνικό της ομάδας, Αργύρη Γιαννίκη, μέχρι το 2024. Η διοίκηση του συλλόγου έκανε πρόωρη χρήση του όρου για μονομερή ανανέωση στο συμβόλαιο συνεργασίας των δύο πλευρών για 2,5 χρόνια ακόμα (αρχικά ήταν για 1,5 χρόνο), κάτι που ερμηνεύεται ως κίνηση απόλυτης στήριξης προς τον Ελληνα τεχνικό και τα πλάνα που έχει για το μέλλον της ομάδας, παρότι μάλιστα ο στόχος της κατάληψης της πρωτιάς στην κανονική περίοδο της Super League 1 μοιάζει να έχει χαθεί.

  • Η Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ απέρριψε χτες την έφεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της βαριάς τιμωρίας που της έχει επιβληθεί πρωτόδικα για τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον Αρη στην Τούμπα και οδήγησαν σε προσωρινή διακοπή του αγώνα. Ο ΠΑΟΚ είχε τιμωρηθεί με 4 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και χρηματικό πρόστιμο 193.500 ευρώ για τη ρίψη αντικειμένων και την είσοδο των οπαδών του στον αγωνιστικό χώρο, που οδήγησαν στη 40λεπτη διακοπή του ματς. Σημειωτέον, ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει ήδη εκτίσει 2 αγωνιστικές χωρίς θεατές, με το γήπεδο της Τούμπας να παραμένει άδειο και στους αγώνες με τη Λάρισα για το Κύπελλο σήμερα και με τον Παναιτωλικό για το πρωτάθλημα στις 5/1.
  • Σε διάψευση των σεναρίων από Πορτογαλία περί δανεισμού του Σεμέδο στην Πόρτο προχώρησε ο Ολυμπιακός. Οπως αναφέρουν στη διοίκησή του, δεν ισχύουν τα όσα αναφέρθηκαν σε σχετικά ρεπορτάζ, τις τελευταίες μέρες, για συμφωνία των δύο ομάδων προκειμένου ο Πορτογάλος στόπερ να παραχωρηθεί άμεσα δανεικός και με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ