Τετάρτη 22 Δεκέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Νέες καταγγελίες για τον Παναγιωτόπουλο

Την παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης προκάλεσαν οι νέες καταγγελίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας σε βάρος του παρουσιαστή και ραδιοφωνικού παραγωγού Στάθη Παναγιωτόπουλου (έως πρόσφατα συμπαρουσιαστή της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα»).

Μετά την αρχική αποκάλυψη ότι δημοσιοποίησε υλικό ερωτικού περιεχομένου με πρώην σύντροφό του εν αγνοία της, υπόθεση η οποία «τρέχει» από το 2018, και για την οποία έχει οριστεί δικάσιμος για τον ερχόμενο Φλεβάρη, ακολούθησαν ανάλογες καταγγελίες από αρκετές ακόμη γυναίκες. Πληροφορίες κάνουν λόγο για τουλάχιστον 9 ακόμη καταγγελίες, τις οποίες καλείται να διερευνήσει η Υποδιεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βόρειας Ελλάδας. Πρόκειται για καταγγελίες που αφορούν στη διοχέτευση στο διαδίκτυο προσωπικών στιγμών τους ή σεξουαλικής παρενόχλησης.

Είχε προηγηθεί σχετική εντολή του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης για να διαπιστωθεί εάν στοιχειοθετείται το αδίκημα της παράβασης του νόμου περί προσωπικών δεδομένων που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικού προσώπου.

Μέσα από την υπόθεση αναδύεται η σαπίλα του συστήματος της εκμετάλλευσης που αναπαράγεται και διαδίδεται μέσα από την ιλουστρασιόν εικόνα η οποία προβάλλεται από τα ΜΜΕ και τις παραγωγές τους, τις αντιλήψεις που παρουσιάζονται και από τους συντελεστές τους, για τον ρόλο και τη θέση της γυναίκας, την αντιμετώπισή της ως αντικειμένου και εμπορεύματος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ