Τετάρτη 5 Γενάρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Ο Τεμπέλης Δράκος επιστρέφει με νέο δίσκο

Ο Γιώργος Χατζηπιερής μαζί με τον Τεμπέλη Δράκο επιστρέφουν με έναν καινούριο εξαιρετικό δίσκο με τίτλο «Τα όνειρα του τεμπέλη δράκου», ο οποίος περιλαμβάνει 14 καινούρια τραγούδια τα οποία ερμηνεύουν 21 καταξιωμένοι τραγουδιστές.

Ετσι, μετά το «Ελεφαντάκι», τα «Δέκα καβουράκια», τον «Παγωτατζή», τον «Ασπροδόντη καρχαρία», αγαπημένα τραγούδια μικρών αλλά και μεγάλων, στον καινούριο δίσκο τα τραγούδια μας «οδηγούν» στο Πεκίνο, στο Κιλιμάντζαρο, στη ζούγκλα και στην έρημο. Ο τεμπέλης δράκος «ταξιδεύει» με ένα ποδήλατο ή πάνω στη ράχη του κροκόδειλου. Θα μας γνωρίσει έναν ζωγράφο που ζωντανεύουν οι ζωγραφιές του και θα κυκλοφορεί στο σπίτι με μάσκα και στολή του δύτη.

Τραγουδούν οι: Ελευθερία Αρβανιτάκη, Μάρκος Κούμαρης (Locomondo), Πέννυ Μπαλτατζή, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Κώστας Μακεδόνας, Γιάννης Κότσιρας, ο Κύπριος παραδοσιακός τραγουδιστής Μιχάλης Τερλικκάς με συνοδεία των Monsieur Doumani, η Ειρήνη Σκυλακάκη, η Ελένη Τσαλιγοπούλου, ο Αλέξανδρος Κτιστάκης και ο Δημήτρης Μπάκουλης. Στα χορωδιακά συμμετέχει και η Παιδική Χορωδία από το 4ο Δημοτικό Σχολείο Αγλαντζιάς.

Ο νέος ψηφιακός δίσκος «Τα Ονειρα του Τεμπέλη Δράκου» βρίσκεται στα καταστήματα «Public» αλλά και στο public.gr.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ