Τετάρτη 5 Γενάρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
«ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΚΑΒΑΛΑΣ»
Υπόσχεση να συνεχίσουν αγωνιστικά και το 2022 έδωσαν οι εργαζόμενοι

Τη δική τους γιορτή έστησαν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς οι εργαζόμενοι των «Πετρελαίων Καβάλας», στο σημείο συνάντησης του Σωματείου, κοντά στην πύλη των εγκαταστάσεων, όπου συνεχίζουν να περιφρουρούν τον πολύμηνο αγώνα τους ενάντια στους σχεδιασμούς της εργοδοσίας για απολύσεις και περιορισμό των εργασιακών τους δικαιωμάτων.

Μέλη του Σωματείου μαζί με τις οικογένειές τους αποχαιρέτησαν το 2021 και έκοψαν την πίτα του Σωματείου, με το φλουρί να το κερδίζει ένας από τους απολυμένους των «Πετρελαίων Καβάλας». Τα μέλη του Σωματείου αντάλλαξαν ευχές και έδωσαν υπόσχεση να συνεχίσουν αγωνιστικά και με ενότητα και το 2022.

Στη γιορτή του Σωματείου παρευρέθηκε αντιπροσωπεία από τα Σωματεία Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων, Οικοδόμων και Συνταξιούχων ΙΚΑ Καβάλας και από το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ.

Ο Γιάννης Γιαγκίδης, πρόεδρος του Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Καβάλας, απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό στον οποίο ανταπέδωσε τις ευχαριστίες των εργαζομένων στα «Πετρέλαια Καβάλας», λέγοντας ότι από τους αγώνες του τελευταίου διαστήματος ενάντια στην κλιμάκωση της επίθεσης εργοδοσίας και κράτους, όλοι οι εργαζόμενοι στην Καβάλα βγήκαν ένα μπόι ψηλότεροι. Επίσης ότι οι αγώνες αυτοί απέδειξαν στην πράξη πως μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό, και ότι «όχι μόνο ευχόμαστε αλλά και θα αγωνιστούμε και το νέο έτος ώστε η "κανονικότητα" και η "ειρήνη" να είναι όπως αρμόζει σε εμάς, με τις δουλειές μας και τα δικαιώματά μας, για να μπορούμε να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες μας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ