Σάββατο 8 Γενάρη 2022 - Κυριακή 9 Γενάρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΚΟΥΝΑ ΤΑΣΩ (Τασία)
ΚΟΥΝΑ ΤΑΣΩ (Τασία)
ΦΩΤΟ

Στις 12/1/2022 συμπληρώνονται 12 χρόνια που «έφυγε» από τη ζωή ο ΧΡΗΣΤΟΣ (ΤΑΚΗΣ) ΒΑΡΥΤΙΜΙΑΔΗΣ, αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης. Πιστός μέχρι το τέλος της ζωής του στις αξίες του σοσιαλισμού, στα ιδανικά του ΚΚΕ, καθημερινός αναγνώστης του «Ριζοσπάστη». Στη μνήμη του η οικογένειά του προσφέρει 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Κέντρου Χαϊδαρίου.

***

ΦΩΤΟ

Στις 12/1/2022 συμπληρώνονται δύο χρόνια που «έφυγε» από τη ζωή η αξιαγάπητη ΜΑΡΙΑ ΝΑΣΚΑ, μητέρα, σύζυγος και γιαγιά μας. Η οικογένειά της προσφέρει προς τιμήν και εις μνήμη της 200 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ Κέντρου Χαϊδαρίου για την Οικονομική Εξόρμηση.

***

ΦΩΤΟ 2

Στις 28/3/2017 «έφυγε» ο πατέρας μου, μαχητής του ΔΣΕ, ΚΟΛΙΣΙΚΑΣ ΗΛΙΑΣ. Γεννήθηκε στα Γιαννιτσά Πέλλας το 1927, από αγροτική οικογένεια. Εντάχθηκε στον ΔΣΕ το 1947 έως το 1949. Βαριά τραυματισμένος πέρασε στην Αλβανία και από εκεί μαζί με άλλους μαχητές στην Τασκένδη, όπου έζησε μέχρι τον επαναπατρισμό του τον Αύγουστο του 1975 με την οικογένειά του. Παρέμεινε μέχρι το τέλος της ζωής του πιστός στα ιδανικά του σοσιαλισμού.

Συμπληρώθηκαν 12 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας η μητέρα και γιαγιά μας ΚΟΛΙΣΙΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ. Γεννήθηκε το 1931 στο χωριό Βροντισμένη Ιωαννίνων από αγροτική οικογένεια. Το 1947 κατατάχθηκε στον ΔΣΕ. Το 1949 μαζί με πολλούς αγωνιστές έφτασε στην Τασκένδη πολιτικός πρόσφυγας. Μετά από 26 χρόνια, το 1975, επαναπατρίστηκε στην Ελλάδα. Μέχρι το τέλος της ζωής της ήταν μέλος του ΚΚΕ, έμεινε πιστή στα ιδανικά του σοσιαλισμού που γνώρισε από κοντά.

Στη μνήμη τους προσφέρουμε 30 ευρώ μέσω ΚΟΒ Ανω Πατησίων.

Η κόρη Τάνια και ο εγγονός Σέργιος

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΔHMHTPH KONTOΣTAΘH η γυναίκα του Κούλα, η κόρη του Γεωργία και ο γιος του Χρήστος προσφέρουν στο Κόμμα το ποσό των 100 ευρώ. Δεν έχεις φύγει, περπατάμε μαζί σου.

ΚΗΠΟΥΡΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΚΗΠΟΥΡΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της ΤΑΣΙΑΣ ΚΟΥΝΑ, της αγαπημένης ΤΑΣΩΣ, της φλογερής αγωνίστριας, της τρυφερής μάνας, της θαρραλέας συντρόφισσας, προσφέρω 50 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Λυρικής για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ.

Ερμιόνη Νάστου

***

ΦΩΤΟ

Αυτές τις μέρες συμπληρώνεται ένας χρόνος από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο αγαπημένος μας πατέρας, σύζυγος, αδερφός, θείος και σύντροφος ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΚΑΤΖΟΥΝΗΣ. Γεννήθηκε στην Αγγίστα Σερρών στις 17 Νοέμβρη του 1950. Παιδί φτωχής αγροτικής οικογένειας, τελείωσε το Δημοτικό Σχολείο και βγήκε από μικρός στη βιοπάλη. Εργάστηκε ως ελαιοχρωματιστής, αγρότης στην Αγγίστα έως τα 44 και στη συνέχεια μετακόμισε με την οικογένειά του ως εργάτης σε εργοστάσιο στη Θεσσαλονίκη.

Οργανώθηκε στο ΚΚΕ το 1983 και το υπηρέτησε με πάθος από διάφορες χρεώσεις έως το τέλος της ζωής του. Ολημερίς στο χωράφι, στο γιαπί και το εργοστάσιο, αντιμέτωπος με τις δυσκολίες της ζωής, δεν έπαψε ποτέ να προσφέρει στο Κόμμα. Ανθρωπος της προσφοράς και του αγώνα σε όλη του τη ζωή. Αν και «έφυγε» από τη ζωή, η σκέψη του, το πάθος για τη ζωή, το χωρατό του, η αγάπη για τον άνθρωπο, η αντοχή στις δυσκολίες που μας δίδαξε, θα μας συντροφεύουν πάντα.

Στη μνήμη του προσφέρουμε στο Κόμμα 350 ευρώ μέσω των ΚΟΒ Ωραιοκάστρου και Θέρμης.

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΑΤΗ
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΑΤΗ
Βούλα, Λεμονιά, Φάνης Καρκατζούνης

Βούλα, Μέλπω Καλογήρου

***

ΦΩΤΟ

Για τη συμπλήρωση 5 χρόνων από τότε που μας άφησε αναπάντεχα ο αγαπημένος μας πατέρας και σύζυγος, ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ, προσφέρουμε στην Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος 400 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Μουσικών του Ελεύθερου Επαγγέλματος της ΚΟ Αττικής για την ενίσχυση του αγώνα υπέρ των λαϊκών αναγκών, για την ειρήνη, για τη ριζική ανατροπή, τον σοσιαλισμό, αγώνας στον οποίο ήταν αταλάντευτα μπροστά, σε όλη τη ζωή του.

Η σύζυγός του Εύα, τα παιδιά Φανή και Χρήστος

***

ΦΩΤΟ 4

Στη μνήμη των γονιών μου ΕΙΡΗΝΗΣ (φωτ.) και ΠΕΤΡΟΥ ΤΣΙΓΚΑ (φωτ.) και των συντρόφων ΑΓΓΕΛΟΥ ΤΖΕΚΗ (φωτ.), ΜΙΧΑΛΗ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ και ΦΩΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ (φωτ.), προσφέρω 150 ευρώ.

Μαρία Τσίγκα - Ιωαννίδη

***

ΦΩΤΟ

Με το τέλος του χρόνου συμπληρώθηκαν 3 μήνες που «έφυγε» πρόωρα από κοντά μας, στα 63 του χρόνια, ο συναγωνιστής ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, από τους Ταξιάρχες Τρικάλων. Στη μνήμη του και για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, που κάθε χρονιά τέτοια εποχή συνέβαλλε ο ίδιος, η οικογένειά του προσφέρει μέσω της ΤΟ Τρικάλων του Κόμματος 150 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Στις 10/1/2022 συμπληρώνεται ένας χρόνος που «χάσαμε» τον ΠΟΥΛΙΑΣΗ ΣΤΑΜΑΤΗ, αταλάντευτο και πιστό οπαδό του ΚΚΕ. Στη μνήμη του η οικογένειά του, αντί για μνημόσυνο, προσφέρει το ποσό των 100 ευρώ για ενίσχυση του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Κηπούπολης Περιστερίου.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του ΚΩΣΤΑ Κ. ΚΗΠΟΥΡΟΥ (Μαλέτσικου), στελέχους του ΚΚΕ, που διετέλεσε Καπετάνιος τάγματος του ΕΛΑΣ και Διοικητής τάγματος του ΔΣΕ, και της ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ ΚΗΠΟΥΡΟΥ - ΛΕΤΤΑ, Ανθυπολοχαγού Πολιτικού Επιτρόπου του ΔΣΕ, η οικογένειά τους προσέφερε για την Οικονομική Εξόρμηση 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ Υμηττού και 50 ευρώ στο Παράρτημα Υμηττού της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ.

ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΟΛΙΣΙΚΑ
ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΟΛΙΣΙΚΑ
***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των αγαπημένων μου συντρόφων και συγγενών, ΚΛΟΤΙΛΔΗΣ ΚΑΤΣΑΡΟΥ και ΜΙΜΗ ΚΑΤΣΑΡΟΥ, προσφέρω στο Κόμμα μας για την Οικονομική Εξόρμηση 30 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Φάρου Νέας Σμύρνης.

Α. Μ.

  • Στη μνήμη της αγαπημένης μου αδερφής ΚΛΟΤΙΛΔΗΣ ΚΑΤΣΑΡΟΥ, που όλη της τη ζωή αγωνίστηκε με το ΚΚΕ, προσφέρω 20 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Φάρου Νέας Σμύρνης.

Τιτίκα Σκουλή

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της αγαπημένης μου συντρόφισσας ΕΦΗΣ ΚΟΥΤΣΑΝΔΡΙΑ προσφέρω στο Κόμμα μας για την Οικονομική Εξόρμηση 50 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Ελληνικού.

Α. Π.

***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη της ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΜΑΤΗ, του ΕΡΡΙΚΟΥ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ και της ΚΟΡΑΛΙΑΣ (ΛΙΤΣΑΣ) ΙΟΡΔΑΝΙΔΟΥ, οι οποίοι για το όραμα του σοσιαλισμού αγωνίστηκαν στις γραμμές του ΚΚΕ, προσφέρω 50 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Φάρου Νέας Σμύρνης.

Α. Μ.

***

ΦΩΤΟ

Με τη συμπλήρωση 9 μηνών από τον τόσο ξαφνικό, άδικο και μη διαχειρίσιμο αποχωρισμό της ΣΕΒΗΣ ΦΡΑΚΟΛΑΚΗ προσφέρουμε στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Περάματος, 200 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση, για να δυναμώσει ακόμη περισσότερο τους αγώνες για το δίκιο της εργατικής τάξης και του λαού.

Οι γονείς Λευτέρης - Μαρία, η αδερφή Τζίνα

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ, που «έφυγε» από τη ζωή τον Σεπτέμβρη του 2021, η κόρη του Νατάσα προσφέρει στο ΚΚΕ 30 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του παππού μας, ΛΕΥΤΕΡΗ ΚΑΛΛΙΟΝΤΖΗ του Νικολάου, που με τις αφηγήσεις του για τον ηρωικό αγώνα της Εθνικής Αντίστασης αλλά και με τις μαρτυρίες του σχετικά με τη μεγάλη σφαγή στη Μακρόνησο μας ενέπνευσε τα ιδανικά της ελευθερίας και την πίστη στο όραμα για καλύτερες μέρες σε έναν κόσμο σοσιαλιστικό, προσφέρουμε 100 ευρώ στην ΚΟ Κουφαλίων του ΚΚΕ.

ΧΡΗΣΤΟΣ (ΤΑΚΗΣ) ΒΑΡΥΤΙΜΙΑΔΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ (ΤΑΚΗΣ) ΒΑΡΥΤΙΜΙΑΔΗΣ
Τα εγγόνια του Σοφία Μαρκίδου, Λευτέρης Μαρκίδης

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του συντρόφου μου ΛΕΩΝΙΔΑ ΧΑΣΑΠΗ, πατέρα και παππού, και της αγαπημένης μου ξαδέρφης ΣΟΦΙΑΣ ΑΔΑΜΙΔΟΥ προσφέρω 100 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Κεντροδυτικής Κοζάνης.

Θεοδώρα Αγαντα

***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη των συντρόφων μας ΧΑΡΗ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΒΑΡΗ, ΚΑΝΕΛΟΥ ΠΟΥΛΟΥ, που έδιναν καθημερινά μάχες με αυταπάρνηση, θάρρος και λεβεντιά πλάι στο κόμμα μας, το ΚΚΕ. Η γειτονιά τους αναγνώριζε ως τους κομμουνιστές, τους αγωνιστές, τους πρωτοπόρους. Λείπουν καθημερινά σε όλους εμάς που τους γνωρίσαμε, που παλέψαμε πλάι πλάι, που συναντηθήκαμε στα δύσκολα.

Στη μνήμη τους οι φίλοι και σύντροφοί τους προσφέρουμε στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟ Αγίου Κωνσταντίνου, το ποσό των 160 ευρώ, με την υπόσχεση πως δεν θα σταματήσουμε λεπτό να παλεύουμε για να αλλάξουν χέρια τα κλειδιά της οικονομίας, μέχρι να πάρει η εργατική τάξη την εξουσία.

Οι φίλοι και σύντροφοί τους

***

ΦΩΤΟ

Η σύζυγος και η κόρη, Αλεξάνδρα και Μαρία, προσφέρουν στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 50 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Βόρειας Λαμίας του ΚΚΕ, στη μνήμη του συζύγου και πατέρα ΙΩΑΝΝΗ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ.

***

Ο ΘΑΝΑΣΗΣ Ε. ΤΣΑΣΗΣ γεννήθηκε στο Επανωχώρι Κεφαλονιάς τον Μάη του 1925. Το μικρότερο από τα πέντε παιδιά αγροτικής οικογένειας. Ορφάνεψε 5 χρόνων και μαζί με την μάνα και τα αδέρφια του δούλευαν στα χωράφια για να ζήσουν. Τον Γεράσιμο (γεν. 1916), τον Βασίλη (γεν. 1917), τον πατέρα μου Διονύση (γεν. 1921) και την Αγγελική (γεν. 1923).

Ο πόλεμος έστειλε τα αδέρφια του στο μέτωπο και στη συνέχεια στην Αντίσταση από τις γραμμές του ΕΑΜ - ΕΛΑΣ. Ο ίδιος μετά τη Συμφωνία της Βάρκιζας εντάχθηκε στον ΔΣΕ Κεφαλληνίας. Εχω πολλές φορές ακούσει ιστορίες για τις μάχες στο Αυγό και στον Αϊ - Λευτέρη. Οπως επίσης για την επίθεση στο Αργοστόλι το 1948 και για την επιθετική δραστηριότητα των ομάδων των Φ. Σγούρου, Μ. Κουλουμπή και Ασπραπόγιαννου μέχρι την άνοιξη του '49. Κάπου εκεί δολοφονείται ο αδερφός του Γεράσιμος στην περιοχή της Λειβαθούς σε αποστολή για διανομή προκηρύξεων.

ΤΖΕΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
ΤΖΕΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
Χαρακτηριστικά θυμάμαι να μου λέει για τις εκκαθαριστικές επιχειρήσεις του στρατού και το μένος της ΠΟΚ. Την ώρα που ο ίδιος με τον Γ. Κάγκα και τον Γ. Μαραβέγια είχαν κατέβει προς το Επανωχώρι για να βρουν τροφή και ίσως αυτό να τους έσωσε. Η χωροφυλακή έστειλε τις μανάδες τους στο βουνό για να τους πείσουν να κατέβουν κάτω να παραδοθούν. Παραδόθηκαν στις αγκαλιές των μανάδων τους για να γλιτώσουν από το πλήθος που λίγο καιρό πριν στην πλατεία Αργοστολίου είχαν κρεμάσει τα κεφάλια των συντρόφων τους Φ. Σγούρου, Ηλ. Κουγιανού και Ματθαίου Κουλουμπή. Δικάστηκε στη Ζάκυνθο και πέρασε φυλακές και εξορίες σε Κύθηρα, Πάρο και Αη Στράτη, ο αδελφός του Βασίλης στη Μακρόνησο.

Περνώντας αυτόν τον κύκλο γύρισε και ασχολήθηκε με τα αδέλφια του, με τα αμπέλια και τις ελιές του, καθώς επίσης και με την παραγωγή ασβέστη και κάρβουνων. Εκεί τους βρήκε το πραξικόπημα και ξεκίνησε νέος κύκλος διώξεων σε Λέρο και Αη Στράτη. Εκτoτε και όταν γύρισε στο νησί αφοσιώθηκε στα αμπέλια του που τόσο πολύ αγαπούσε, καθώς επίσης και στις ανιψιές του, κόρες του αδελφού του Διονύση που πέθανε το 1988. Η ζωή του ήταν πάντα ένας αγώνας, για μας τις ανιψιές του που τον ζήσαμε σαν πατέρα μας, το βλέμμα του εξέπεμπε μόνο αγάπη. Αλλά και για όσους τον γνώριζαν ήταν υπόδειγμα Ανθρώπου με Α κεφαλαίο. Από αυτούς που η τιμή δεν είναι νούμερο και το δίκαιο είναι αυτοσκοπός. Ηταν η ενσάρκωση της λέξης λεβέντης. Από τους λεβέντες που μόνο οι συνθήκες των δύσκολων καιρών βγάζουν.

Η ανιψιά του Διαμαντίνα Δ. Τσάση

Στη μνήμη του ο Σ. Μ. προσφέρει στο ΚΚΕ 500 ευρώ μέσω ΚΟΒ ΕΒΕ Κεφαλονιάς.

***

Στη μνήμη του γαμπρού του, ΝΙΚΟΥ ΚΟΥΛΙΟΥΦΑ, αγωνιστή του Δημοκρατικού Στρατού από το Βελβεντό, του φίλου του ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΣΕΒΑΣΤΙΑΔΗ και της μητέρας του ΑΝΝΑΣ ΣΕΒΑΣΤΙΑΔΟΥ (της θρυλικής Αννας του Κλέφτη), ο Χάρης Τσιαμής προσφέρει 50 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ Χαριλάου.


ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ

ΚΛΟΤΙΛΔΗ ΚΑΤΣΑΡΟΥ
ΚΛΟΤΙΛΔΗ ΚΑΤΣΑΡΟΥ

ΕΡΡΙΚΟΣ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΕΡΡΙΚΟΣ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΑΝΕΛΟΣ ΠΟΥΛΟΣ
ΚΑΝΕΛΟΣ ΠΟΥΛΟΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΧΑΣΑΠΗΣ
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΧΑΣΑΠΗΣ

ΤΣΙΓΚΑΣ ΠΕΤΡΟΣ
ΤΣΙΓΚΑΣ ΠΕΤΡΟΣ

ΤΣΙΓΚΑ ΕΙΡΗΝΗ
ΤΣΙΓΚΑ ΕΙΡΗΝΗ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΒΑΡΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΒΑΡΗΣ

ΗΛΙΑΣ ΚΟΛΙΣΙΚΑΣ
ΗΛΙΑΣ ΚΟΛΙΣΙΚΑΣ

ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΚΗΠΟΥΡΟΥ ΛΕΤΤΑ
ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΚΗΠΟΥΡΟΥ ΛΕΤΤΑ

ΕΥΘΥΜΗΣ (ΜΙΜΗΣ) ΚΑΤΣΑΡΟΣ
ΕΥΘΥΜΗΣ (ΜΙΜΗΣ) ΚΑΤΣΑΡΟΣ

ΕΦΗ ΚΟΥΤΣΑΝΔΡΙΑ
ΕΦΗ ΚΟΥΤΣΑΝΔΡΙΑ

ΜΑΡΙΑ ΝΑΣΚΑ
ΜΑΡΙΑ ΝΑΣΚΑ

ΦΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
ΦΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

ΚΟΡΑΛΙΑ (ΛΙΤΣΑ) ΙΟΡΔΑΝΙΔΟΥ
ΚΟΡΑΛΙΑ (ΛΙΤΣΑ) ΙΟΡΔΑΝΙΔΟΥ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΚΑΤΖΟΥΝΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΚΑΤΖΟΥΝΗΣ

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΠΟΥΛΙΑΣΗΣ
ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΠΟΥΛΙΑΣΗΣ

ΣΕΒΗ ΦΡΑΚΟΛΑΚΗ
ΣΕΒΗ ΦΡΑΚΟΛΑΚΗ

ΣΟΦΙΑ ΑΔΑΜΙΔΟΥ
ΣΟΦΙΑ ΑΔΑΜΙΔΟΥ

ΧΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΧΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΛΛΙΟΝΤΖΗΣ
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΛΛΙΟΝΤΖΗΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΤΟΣΤΑΘΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΤΟΣΤΑΘΗΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ