Παρασκευή 21 Γενάρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συνάντηση του ΚΚΕ με Ενώσεις Στρατιωτικών της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΕΣ)

Περιοδείες σε στρατιωτικά νοσοκομεία όλης της χώρας

Από τη χτεσινή συνάντηση
Από τη χτεσινή συνάντηση
Το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας προγραμματίζει επισκέψεις στα στρατιωτικά νοσοκομεία όλης της χώρας. Αντιπροσωπεία του ΚΚΕ θα πραγματοποιήσει επισκέψεις στα στρατιωτικά νοσοκομεία της Αττικής (Ναυτικό Νοσοκομείο, 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, Νοσηλευτικό Ιδρυμα Μετοχικού Ταμείου Στρατού, 401 Γενικό Νοσοκομείο Στρατού Αθηνών).

Κατόπιν αυτού και προκειμένου να πληροφορηθεί τις πραγματικές συνθήκες και το επίπεδο παροχής νοσηλευτικών υπηρεσιών Yγείας στο εν ενεργεία προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, στους στρατευμένους, στους απόστρατους, αλλά και τα μέλη των οικογενειών τους, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του ΚΚΕ χτες, 20 Γενάρη 2022, με τις Ενώσεις των εν ενεργεία στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων της Αττικής, που ανήκουν στην Πανελλαδική Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΕΣ). Η αντιπροσωπεία αποτελούνταν από τον Νίκο Παπαναστάση, αντισυνταγματάρχη ε.α. και βουλευτή του Κόμματος και τον Γιάννη Ντουνιαδάκη, υποναύαρχο ε.α.

Συγκεκριμένα συναντήθηκαν με την Ενωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κεντρικού Τομέα Αθηνών (ΕΣΠΕΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ), την Ενωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Βορείου Τομέα Αθηνών (ΕΣΠΕΕ ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ), την Ενωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Δυτικού Τομέα Αθηνών (ΕΣΠΕΕ ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ), με την Ενωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά (ΕΣΠΕΕ ΠΕΙΡΑΙΑ) και με την Ενωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Νήσων (ΕΣΠΕΕ ΝΗΣΩΝ).

Κατά τη συνάντηση, εκ μέρους των Ενώσεων τέθηκαν σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τόσο τα στελέχη των τριών κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων (ΕΔ), όσο και τα μέλη των οικογενειών τους και κατατέθηκαν αντίστοιχες προτάσεις για την αντιμετώπισή τους.

Η αντιπροσωπεία του Κόμματος δεσμεύτηκε, τα κατατεθέντα απ' τις Ενώσεις στοιχεία να τεθούν υπόψη των διοικήσεων των στρατιωτικών νοσοκομείων, αλλά και να αναδειχθούν μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου, με Ερωτήσεις προς τα αρμόδια υπουργεία.

Σε Ναυτικό Νοσοκομείο και ΓΝΑ σήμερα

Η πρώτη επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί σήμερα, 21 Γενάρη στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών στις 10.00 και θα ακολουθήσει επίσκεψη στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας στις 13.00. Η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ θα αποτελείται από τον Γιώργο Σιδέρη, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ και υπεύθυνο του Τμήματος Υγείας - Πρόνοιας της ΚΕ, τον Νίκο Παπαναστάση, αντισυνταγματάρχη ε.α. και βουλευτή του ΚΚΕ και τον Γιάννη Ντουνιαδάκη, υποναύαρχο ε.α.

Επίσης οι επισκέψεις θα συνεχιστούν στις 24 Γενάρη στο Νοσηλευτικό Ιδρυμα Μετοχικού Ταμείου Στρατού στις 10.00 και στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών στις 11.30.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ