Τρίτη 19 Φλεβάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ
Καθοριστική επιστροφή

Στα... σαλόνια του Τσάμπιονς Λιγκ επιστρέφει σήμερα ο Παναθηναϊκός, που στις 21.45 (ΜΕΓΚΑ) θα κληθεί να αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Σπάρτα Πράγας σε έναν καθοριστικό - όσον αφορά στο μέλλον του στη διοργάνωση - αγώνα, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής στη φάση των «16». Χτες, ο Σέρτζιο Μαρκαριάν, ο οποίος θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με το «τριφύλλι» στη διοργάνωση, δήλωσε πως η ομάδα του «βλέπει» τον αγώνα ως τελικό και πρόσθεσε: «Θα παίξουμε επιθετικά για να πάρουμε τη νίκη από τη Σπάρτα. Ξέρουμε τις δυσκολίες του αγώνα, καθώς η αντίπαλός μας είναι μια πολύ καλή ομάδα». Ο Ουρουγουανός τεχνικός δεν άνοιξε τα χαρτιά του για την 11άδα των «πρασίνων» αλλά σίγουρα δε θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Φύσσα. Αμφίβολη επίσης κρίνεται η συμμετοχή του Μικαέλσεν.

Στην αντίπερα όχθη, ο τεχνικός της Σπάρτα Πράγας, Γιάροσλαβ Χρέμπικ, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η Σπάρτα, θα καταφέρει να πάρει σήμερα τη νίκη: «Δε μας επηρεάζει η διακοπή του πρωταθλήματος. Μπορούμε να παίξουμε όπως πρέπει και να πάρουμε τη νίκη κόντρα σε μια συμπαγή και δυνατή ομάδα που στα τελευταία παιχνίδια έδειξε ότι μπορεί να παίρνει τις νίκες και να ανατρέπει τα αποτελέσματα, έστω και στα τελευταία λεπτά. Πάντως οι πιθανότητες πρόκρισης είναι 50-50». Απόντες από το παιχνίδι θα είναι οι τραυματίες Γκρίγκερα, Χόλουμπ και Μάρες.

  • Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας αντιμέτωπες θα βρεθούν: Ρεάλ Μαδρίτης - Πόρτο (Γ' όμιλος), Μπάγερ Λεβερκούζεν - Αρσεναλ, Γιουβέντους - Λα Κορούνια (Δ' όμιλος).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ