Σάββατο 22 Γενάρη 2022 - Κυριακή 23 Γενάρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗ «ΝΗΜΑΤΟΥΡΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΕΣΟΣ»
Κλιμακώνει τον αγώνα με νέα 24ωρη απεργία στις 25 Γενάρη

Σε κλιμάκωση του αγώνα με νέα 24ωρη απεργία την Τρίτη 25 Γενάρη και συγκέντρωση στις 5.30 μ.μ., στην κεντρική πλατεία της Νάουσας, προχωρούν οι εργαζόμενοι στη «Νηματουργία Βαρβαρέσος», που διεκδικούν να πληρωθούν δεδουλευμένα 7 μηνών.

Με ανακοίνωσή του το Σωματείο Εργαζομένων στη «Νηματουργία Βαρβαρέσος» καλεί τον λαό της Νάουσας να στηρίξει το δίκαιο αγώνα τους και να συμμετάσχει στη συγκέντρωση το απόγευμα της Τρίτης 25/1, τονίζοντας ότι αυτός ο αγώνας «εκφράζει τα συμφέροντα της πλειοψηφίας του λαού της Νάουσας και όλου του νομού».

Μεταξύ άλλων αναφέρει: «Γνωρίζουμε ότι όλοι οι εργαζόμενοι στην περιοχή αντιμετωπίζουν προβλήματα με τους χαμηλούς μισθούς, με τη μη καταβολή δεδουλευμένων - Δώρων, με την τεράστια ανεργία που μαστίζει την πόλη μας, τα εργοστάσια που έκλεισαν απλά γιατί επέλεξαν αλλού να αυγατίσουν τα κέρδη τους οι επιχειρηματίες - "ευεργέτες"».

Οι εργαζόμενοι στη «Νηματουργία Βαρβαρέσος» διεκδικούν την καταβολή των δεδουλευμένων 7 μηνών, αυξήσεις στους μισθούς, μόνιμη και σταθερή δουλειά, καλύτερους όρους εργασίας με το σχέδιο Συλλογικής Σύμβασης που έχουν καταθέσει. Επίσης, πάγωμα δανείων, λογαριασμών ΔΕΗ, νερού, κ.τ.λ., γιατί δεν έχουν τη δυνατότητα να αντεπεξέλθουν στην πληρωμή τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ