Τρίτη 19 Φλεβάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες των ΚΟ του ΚΚΕ

-- Εκδήλωση για τις θέσεις του ΚΚΕ για την ΤΑ και ΝΑ, οργανώνει σήμερα Τρίτη 19 Φλεβάρη η Οργάνωση Ευόσμου Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ. Η εκδήλωση θα γίνει στις 7μμ στο Δημαρχείο Ευόσμου. Θα μιλήσει ο Ν. Χριστάνης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Οι θέσεις του ΚΚΕ για το ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι το θέμα της εκδήλωσης που διοργανώνει η ΚΟΒ Φιλαδέλφειας του ΚΚΕ, αύριο Τετάρτη, 20 Φλεβάρη, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου, στις 6.30 το απόγευμα.

-- Η ΚΟ Λαυρίου του ΚΚΕ καλεί σε συγκέντρωση, στις 22/2, στις 6 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου, με θέμα την ανάλυση των θέσεων του Κόμματος για τις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές.

-- Η ΚΟΒ Γιαννιτσών του ΚΚΕ πραγματοποιεί τη συνεστίασή της, στις 23/2, στο κέντρο «Αίνιγμα» στα Γιαννιτσά, προς τιμήν των 84 χρόνων του Κόμματος.

-- H Κομματική Οργάνωση Αλεξάνδρειας, Ημαθίας του ΚΚΕ διοργανώνει συνεστίαση στο οικογενειακό κέντρο «Κάστρο» στην Αλεξάνδρεια, το Σάββατο 23 Φλεβάρη, στις 8 μ.μ.

-- Οι Κομματικές Οργανώσεις Πετραλώνων - Θησείου του ΚΚΕ καλούν σε συγκέντρωση στις 25/2, στο κέντρο «Κονάκι», Ηρακλείδων 78 και Πειραιώς», στις 6.30 μ.μ., με θέμα τις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές και το ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ