Τρίτη 25 Γενάρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΗΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ Ο ΛΑΟΣ!
Νεκροί από οικιακές πυρκαγιές

Μια γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή από την Πυροσβεστική ύστερα από φωτιά που ξέσπασε χτες το πρωί σε σπίτι στην οδό Μαργαρίτη, στα Λιβάδια Χαλκίδας, χωρίς όμως να φέρει εγκαύματα. Η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε στις 5.25 και έφτασε στο σημείο με 5 πυροσβέστες και 2 οχήματα, επειδή όμως υπήρχε αρκετός καπνός δεν κατάφεραν να επέμβουν.

Πυρκαγιές σε σπίτια εκδηλώθηκαν το Σαββατοκύριακο σε Ζάκυνθο και Καρδίτσα, όπου ένα άτομο έχασε τη ζωή του.

Στην περιοχή Κυψέλη Ζακύνθου εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε μονοκατοικία, όπου επιχείρησαν 8 πυροσβέστες με 3 οχήματα. Στην Καρδίτσα εκδηλώθηκε φωτιά σε μονοκατοικία στη συμβολή των οδών Τρικάλων και Ρήγα Φεραίου, όπου επιχείρησαν 6 πυροσβέστες με 3 οχήματα.

Νεκρός εντοπίστηκε ένας 72χρονος μέσα στο σπίτι του στην περιοχή Αλφά Μυλοποτάμου στο Ρέθυμνο, καθώς φέρεται να ξέσπασε φωτιά στην κατοικία του. Για την ώρα δεν έχει διευκρινιστεί αν ο θάνατος του ηλικιωμένου προήλθε από τις αναθυμιάσεις.

Υπενθυμίζεται ότι το τελευταίο διάστημα τέσσερις ακόμα άνθρωποι, ένα ηλικιωμένο ζευγάρι στους Πεύκους Σητείας και άλλο ένα ζευγάρι στα Βορίζια Ηρακλείου, έχασαν τη ζωή τους μέσα στα σπίτια τους από αναθυμιάσεις.

Αυτόν τον χειμώνα σημειώνονται συχνά περιστατικά με οικιακές φωτιές κυρίως γιατί φτωχές οικογένειες προσπαθούν με διάφορα μέσα να ζεσταθούν, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η ζωή τους. Μόνο φέτος, λόγω της μεγάλης ενεργειακής φτώχειας, οι νεκροί με αιτία κάποιο θερμαντικό μέσο ξεπερνούν τους 25.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ