Παρασκευή 28 Γενάρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΜΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΟΥΤΗΣ
ΜΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΟΥΤΗΣ
ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου μου ΚΩΣΤΗ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ προσφέρω στο ΚΚΕ 50 ευρώ μέσω της Οργάνωσης Παγκρατίου.

Ρένα

***

ΦΩΤΟ 2

Στους ακούραστους συντρόφους μας ΜΑΚΗ ΜΑΪΛΗ και ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ, που κλείνει ένας χρόνος από το πρόωρο φευγιό τους, δώσαμε μια υπόσχεση... πως δεν θα κουραστούμε! «Οι κουρασμένοι χάνουν τη μάχη». Μέσω της ΚΟΒ Τροφίμων - Ποτών Αργολίδας προσφέρω 90 ευρώ στη μνήμη τους για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ.

Η σ. Μ. Κ.

***

ΦΩΤΟ

Στις 23 Γενάρη 2021 «έφυγε» από τη ζωή ο σύντροφος ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΣΟΥΛΑΣ. Ηταν μέλος του Κόμματος από το 1974, στήριξε την επαναστατική γραμμή την περίοδο '89 - '91 και κράτησε αταλάντευτη και σταθερή στάση μένοντας ενεργό κομματικό μέλος μέχρι το τέλος. Στη μνήμη του σύντροφοι, φίλοι και συγγενείς του προσφέρουν στο ΚΚΕ 120 ευρώ μέσω ΚΟΒ Βόρειας Κυνουρίας.

***

Για τις ανάγκες του Κόμματος και στη μνήμη των χιλιάδων κομμουνιστών και άλλων αγωνιστών που παλεύουν για τα ιδανικά μας και τις ανάγκες της ζωής, προσφέρω στο ΚΚΕ το ποσό των 500 ευρώ, ως δεύτερη δόση, μέσω της ΤΕ Αχαΐας.

Κ. Ν.

***

Στη μνήμη όλων των κομμουνιστών και αγωνιστών που έδρασαν στην περιοχή τους τα προηγούμενα χρόνια και για τις ανάγκες του Κόμματος, αφιέρωσαν το τελευταίο τους οικονομικό «κλείσιμο» οι ΚΟΒ της Αιγιάλειας, συγκεντρώνοντας το ποσό των 1.764 ευρώ, από οικονομική δουλειά και προσφορές.

***

Η ΚΟΒ Κέντρου Πάτρας της ΤΕ Αχαΐας αφιέρωσε το τελευταίο οικονομικό «κλείσιμο» στη μνήμη των κομμουνιστών και αγωνιστών συντρόφων που σήμερα δεν είναι μαζί της, συγκεντρώνοντας για τις ανάγκες του Κόμματος το ποσό των 2.000 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συναγωνιστή ΜΑΚΗ ΓΕΩΡΓΟΥΤΗ, που «έφυγε» από τη ζωή στις 14/1/2022, μέλη, φίλοι και οπαδοί του Κόμματος προσφέρουμε 300 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση μέσω της ΚΟΒ Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας του ΚΚΕ.


ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ
ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

ΜΑΚΗΣ ΜΑΪΛΗΣ
ΜΑΚΗΣ ΜΑΪΛΗΣ

ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΣΟΥΛΑΣ
ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΣΟΥΛΑΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ