Παρασκευή 28 Γενάρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ «HILTON»
Συνεχίζουν τον αγώνα για τις θέσεις εργασίας

Νέα κινητοποίηση την Τρίτη 1η Φλεβάρη

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις για τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας τους οι εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο «Hilton». Εχοντας στο πλευρό τους το Συνδικάτο Εργαζομένων Επισιτισμού - Τουρισμού - Ξενοδοχείων Αττικής και τα επιχειρησιακά σωματεία του κλάδου, οι εργαζόμενοι και το Σωματείο τους παλεύουν για τις θέσεις εργασίας και το εισόδημά τους που θυσιάζονται στον βωμό των επενδυτικών σχεδίων της εταιρείας, η οποία θέλει να ξεφορτωθεί όλο το προσωπικό μπροστά στην ανακαίνιση της πολυτελούς μονάδας. Στο πλαίσιο αυτό, έχουν προχωρήσει σε στάσεις εργασίας, 48ωρη απεργία, κινητοποίηση στο υπουργείο Εργασίας.

Χτες, αντιπροσωπεία των εργαζομένων συναντήθηκε με την εργοδοσία ενώ ορίστηκε και νέα συνάντηση για την ερχόμενη Τρίτη. Την ίδια μέρα, στις 11 π.μ., οι εργαζόμενοι και το επιχειρησιακό τους Σωματείο θα προχωρήσουν σε κινητοποίηση στην είσοδο του ξενοδοχείου. Στη συνέχεια, προγραμματίζουν Γενική Συνέλευση για να πάρουν αποφάσεις για τα επόμενα βήματά τους.

Η ιδιοκτήτρια εταιρεία, «Ιονική Ξενοδοχειακή», έχει ανακοινώσει επίσημα ότι στις 31 Γενάρη θα διακοπεί η λειτουργία του ξενοδοχείου, προκειμένου να πραγματοποιηθούν εργασίες εκτεταμένης ανακαίνισης. Στο μεταξύ, δεν έχει καμία πρόθεση να διασφαλίσει τις θέσεις εργασίας και το εισόδημα των 350 εργαζομένων, καλώντας τους να επιλέξουν τον δρόμο της «εθελούσιας αποχώρησης».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ