Σάββατο 12 Φλεβάρη 2022 - Κυριακή 13 Φλεβάρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΜΠΟΡΜΠΟΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΜΠΟΡΜΠΟΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΦΩΤΟ 2

Πέρασαν κιόλας δέκα χρόνια από τις 6/2/2012, όταν «έφυγε» από κοντά μας ο πατέρας μας ΑΡΙΣΤΟΣ ΚΑΜΑΡΙΝΟΣ, κομμουνιστής από τα νεανικά του χρόνια, μαχητής του ΕΛΑΣ και της ηρωικής 3ης Μεραρχίας του ΔΣΕ στην Πελοπόννησο. Πριν λίγες μέρες συμπληρώθηκαν τέσσερα χρόνια που χάσαμε και την μανούλα μας, την ΕΛΕΝΗ ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΥ - ΚΑΜΑΡΙΝΟΥ, αφοσιωμένη σύντροφο και συμπαραστάτη ζωής στα δύσκολα 15 χρόνια της παρανομίας του πατέρα μας και αργότερα στην πολιτική προσφυγιά. Σφιχτοδεμένες οι ζωές τους με την Ιστορία αγώνων του ΚΚΕ για την αλλαγή της κοινωνίας, συντροφεύουν τρυφερά τα μονοπάτια που χάραξαν στις ζωές μας. Στη μνήμη τους, ενισχύουμε το Κόμμα με 200 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Αλίμου.

Γιάννης - Κυριακή

***

ΦΩΤΟ

Πριν από 20 μήνες «έφυγε» από τη ζωή ο ΓΙΩΡΓΟΣ Δ. ΜΠΟΥΛΟΥΜΠΑΣΗΣ, γεννημένος το 1938 στο Νεοχώρι Τρικάλων. Πορεύτηκε στη ζωή του με ανιδιοτέλεια, αγάπη για τον άνθρωπο και βαθύ αίσθημα του δίκιου. Πρωτοπόρος συνδικαλιστής, αγωνιστής σε μαζικούς φορείς, συνεπής στις αρχές και τις αξίες του Κόμματος της εργατικής τάξης, του ΚΚΕ, για παραπάνω από τέσσερις δεκαετίες, μέχρι το τέλος της ζωής του, άφησε παρακαταθήκη και μας έδειξε τον δρόμο του αγώνα «για να ανθρωπέψει ο άνθρωπος».

Μας λείπει ως σύζυγος - μπαμπάς - παππούς και θα είναι πάντα στις καρδιές μας και στον νου μας. Στη μνήμη του, η οικογένειά του προσφέρει για την οικονομική ενίσχυση του Κόμματος 70 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Λόφου Αξιωματικών Περιστερίου.

  • Οι φίλοι και οι σύντροφοι του ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΠΟΥΛΟΥΜΠΑΣΗ προσφέρουν 300 ευρώ στη μνήμη του συντρόφου στο πλαίσιο της Οικονομικής, για την ενίσχυση του Κόμματος, μέσω της ΚΟΒ Λόφου Αξιωματικών Περιστερίου.

ΣΚΟΥΡΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΣΚΟΥΡΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
***

ΦΩΤΟ

Συμπληρώθηκαν δύο χρόνια από την απώλεια της ΓΙΩΤΑΣ ΜΑΜΑΤΣΙΑ, αγωνίστριας, συνδικαλίστριας και πιστής οπαδού του Κόμματος. Ο Γιάννης Βεντούρας και η κόρη της, Λίνα Βεντούρα, προσφέρουν στη μνήμη της 200 ευρώ στην ΚΟ Περιστερίου του ΚΚΕ.

***

Στη μνήμη του συντρόφου ΠΑΝΟΥ ΖΑΧΑΡΗ, που «έφυγε» πρόωρα από τη ζωή την Κυριακή 16 Γενάρη σε ηλικία μόλις 51 ετών, σύντροφοι και φίλοι προσφέρουν 200 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του κομμουνιστή πατέρα μας ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΠΕΡΖΑΜΑΝΗ, ο οποίος εκδιώχθηκε από το αστικό κράτος πολλές φορές για τις ιδέες του και τη δράση του μέσα από το Σωματείο Αλιεργατών Καβάλας - Θάσου, προσφέρουμε στο Κόμμα του, το ΚΚΕ, 50 ευρώ μέσω ΚΟ Βορείου Θάσου.

Τα παιδιά του, Βασίλης και Ελένη Μπερζαμάνη

***

ΦΩΤΟ

Συμπληρώθηκαν 4 χρόνια από τον θάνατο του πολυαγαπημένου μας συζύγου, πατέρα και παππού ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΓΑΠΙΟΥ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας.

Στη μνήμη του η σύζυγός του Αννα, τα παιδιά του Γιάννης και Αθηνά και η εγγονή του Αννα - Ευαγγελία προσφέρουν στον «Ριζοσπάστη», τον οποίο διάβαζε και διέδιδε σε όλη του τη ζωή, το ποσό των 50 ευρώ. «Εφυγε» μα δεν θα ξεχαστεί.

ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΥ
ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΥ
***

Στη μνήμη του καλού μας φίλου και συντρόφου ΠΑΝΟΥ ΜΠΟΪΚΟΥ, που «έφυγε» από τη ζωή την περίοδο των εορτών έχοντας κλείσει έναν μεγάλο και γεμάτο κύκλο ζωής, αδιάλειπτης δράσης και ανυποχώρητων αγώνων, προσφέρουμε 20 ευρώ στο Κόμμα μας.

Δεν θα ξεχάσουμε την ευγένεια, την ηρεμία και την καλοσύνη σου, σύντροφε. Συνεχίζουμε με πίστη, μέσα από τις γραμμές του Κόμματος, τον αγώνα για την απελευθέρωση της εργατικής τάξης από τη σκλαβιά της εκμετάλλευσης.

Σπύρος Αβραμιώτης, Ευτυχία Σιδεράτου

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ, σύντροφοι και φίλοι από το χωριό καταγωγής του, τους Βελονάδες Κέρκυρας, προσφέρουμε για την οικονομική ενίσχυση του Κόμματος 150 ευρώ μέσω της ΚΟΒ 1 Βόρειας Κέρκυρας.

***

ΦΩΤΟ 2

Πέρασαν 26 χρόνια από τον θάνατο του πατέρα μας, ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, και στις 31/1/2022 συμπληρώθηκαν 10 χρόνια από τον θάνατο της μητέρας μας, ΣΟΦΙΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, από τη Μεγάλη Στέρνα Κιλκίς. Αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ, πρόσφυγες στη Λαϊκή Δημοκρατία Τσεχοσλοβακίας πριν τον επαναπατρισμό. Σημαντική η προσφορά τους στους κοινωνικούς αγώνες του λαού μας, για καλύτερες μέρες στον τόπο μας. Εμειναν πιστοί έως το τέλος στα ιδανικά του σοσιαλισμού - κομμουνισμού. Στη μνήμη των αγαπημένων μας γονιών προσφέρουμε 200 ευρώ στο τιμημένο ΚΚΕ για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Μεγάλης Στέρνας Κιλκίς.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγωνιστή συντρόφου ΛΑΖΑΡΟΥ ΚΕΣΙΔΗ από το Πρόχωμα Θεσσαλονίκης, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή στις 26/1/2016, η οικογένειά του προσφέρει 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος, μέσω ΚΟΒ Προχώματος.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των Τροιζήνιων παλιών συντρόφων ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΤΣΟΒΟΥ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥ και ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΜΗΣΙΧΡΟΝΗ, αλλά και των νεότερων ΙΩΑΝΝΗ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ (φωτ.), ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΚΟΥΡΤΗ (φωτ.) και ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ, οι οποίοι ήταν πιστοί και αταλάντευτοι υπερασπιστές των ιδεών και θέσεων του κομμουνισμού, προσφέρω μέσω της ΤΕ Πειραιά του ΚΚΕ το ποσό των 250 ευρώ.

ΚΟΛΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΚΟΛΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Μ. Κ.

***

ΦΩΤΟ

«Εφυγε» από τη ζωή στο Τορόντο του Καναδά η ΑΝΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗ, συντρόφισσα του Χαρίτου Παναγιωτίδη στη ζωή και στον αγώνα. Γεννήθηκε στις 15/3/1942 και «έφυγε» στις 25/1/2022. Ηταν μια αγωνίστρια της ζωής, που έδωσε πολλά στα παιδιά και στα εγγόνια της. Φίλη του ΚΚΕ, αναγνώστρια του «Ριζοσπάστη», πρόσφερε πάντα στη συλλογική δράση στην Κοινότητα των Ελλήνων του Τορόντο. Ανθρωπος προσηνής, αγαπητός, χωρίς εγωισμό, έτοιμη να προσφέρει σε όποιον είχε ανάγκη. Η αξιοπρέπεια, η ανιδιοτέλεια, η αγάπη στον συνάνθρωπο και η αγωνιστική διάθεση δεν της έλειψαν ποτέ. Ηταν μια αγωνίστρια της ζωής. Επαιρνε πάντα μέρος στις εκδηλώσεις των φίλων του ΚΚΕ στο Τορόντο.

Οι συγγενείς, τα παιδιά της, τα εγγόνια της, οι φίλοι και οι συναγωνιστές της την αποχαιρέτησαν με πόνο ψυχής, κρατώντας στη μνήμη και στην καρδιά τους αυτήν τη γλυκιά μορφή που πάντα έδινε, πρόσφερε. Θα τη θυμόμαστε πάντα με αγάπη. Εγραψε ανάμεσα στα άλλα η εγγονή της: «Η γιαγιά μας δεν μοιάζει με καμιά άλλη. Εφερε ευτυχία και γέλιο σε όλους. Και θα θυμόμαστε πάντα το φως που έφερε σε όλους μας».

Στη μνήμη της προσφέρουν στο ΚΚΕ: Ο Χαρίτος Παναγιωτίδης 1.000 δολάρια, ο Βασίλης Αποστολάτος 300 δολ., ο Θανάσης Παρλάνης 100 δολ.

  • Στη μνήμη της αγαπημένης μας ΑΝΝΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗ, ο Σπύρος και η Μαριάνθη Χαλβατζή προσφέρουν 100 ευρώ στο Κόμμα.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΙΩΑΝΝΗ ΣΤΑΜΟΥΛΗ (Νταντάβιζα ή Μαρξ), που ο «Ριζοσπάστης» ήταν ο καθημερινός του σύντροφος μέχρι το τέλος, προσφέρω μέσω ΚΟΒ Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων το ποσό των 50 ευρώ στο ΚΚΕ για την Οικονομική του Εξόρμηση.

Ι. Λ.

***

ΦΩΤΟ

Τις προηγούμενες μέρες «έφυγε» από κοντά μας ο σύντροφος ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΠΟΥΣ σε ηλικία 79 ετών. Από μικρός ξεκίνησε να δουλεύει ως ράφτης. Αργότερα έπιασε δουλειά στον δήμο Ασπροπύργου ως εργαζόμενος σε έργα οδοποιίας. Στο Κόμμα οργανώθηκε το 1977. Συμμετείχε σε όλους του αγώνες του λαού μας για μια άλλη κοινωνία, χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο. Στη μνήμη του η ΚΟΒ Ασπροπύργου, της οποίας υπήρξε μέλος μέχρι το τέλος της ζωής του, προσφέρει 100 ευρώ στο Κόμμα μας, ως πρώτη δόση.

ΤΣΙΓΚΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΤΣΙΓΚΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
***

ΦΩΤΟ

Πριν έναν χρόνο, στις 27 Γενάρη, «έφυγε» πρόωρα από κοντά μας ο σύντροφος ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΥΡΟΥΤΗΣ. Στη μνήμη του και για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, στην οποία κάθε χρονιά τέτοια εποχή συνέβαλλε και ο ίδιος, προσφέρω 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Βορειοανατολικών Περιοχών του Τομέα Κατασκευών της ΚΟ Αττικής. Συνεχίζουμε, θα τα καταφέρουμε σύντροφε.

***

ΦΩΤΟ

Με αφορμή τα 12 χρόνια από τον θάνατο του αγαπημένου συντρόφου, αγωνιστή και ομότιμου καθηγητή ΣΤΕΛΙΟΥ ΠΑΥΛΙΔΗ, η οικογένειά του προσφέρει 100 ευρώ για τις ανάγκες του Κόμματος.

***

ΦΩΤΟ

Με βαθιά λύπη διάβασα το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του αγαπημένου μας συντρόφου ΓΙΑΝΝΗ ΚΙΟΥΣΗ, πρωτοπόρου αγωνιστή συνδικαλιστή, στελέχους του ΚΚΕ στον τομέα των Μεταφορών. Στη μνήμη του, αντί στεφάνου, προσφέρω συμβολικά στο ΚΚΕ - μέσω ΚΟ ΟΤΕ - το ποσό των 30 ευρώ για την ενίσχυση του Κόμματος, το οποίο ο σύντροφος Γιάννης τίμησε με τη συνεπή αγωνιστική πορεία και δράση του.

Ανδριανός Μπούκουρης

***

ΦΩΤΟ

Στις 3 Φλεβάρη συμπληρώθηκαν 3 χρόνια από τον θάνατο του αγαπημένου μας φίλου και συντρόφου ΜΠΑΜΠΗ ΚΑΤΤΗ. Η απουσία του ακόμα μας πονά. Στη μνήμη του προσφέρουμε μέσω ΚΟΒ Εκπαιδευτικών Κέντρου Αθήνας 60 ευρώ στο Κόμμα του, το ΚΚΕ, για την Οικονομική Εξόρμηση.

Οικογένεια Θ. Γαβριηλίδη

***

ΦΩΤΟ

Στις 9/2 συμπληρώθηκαν 7 χρόνια χωρίς την πολυαγαπημένη μας μητέρα ΦΙΛΙΠΠΙΑ ΖΑΜΠΑΤΗ. Δεν πρόλαβε να κλείσει τα 60 της έτη πριν νικηθεί σε άνιση μάχη. Στις καρδιές μας είναι πάντα παρούσα και την μνημονεύουμε συνεχώς. Στο Κόμμα μας, στο Κόμμα που ήταν πάντα πιστή οπαδός του, προσφέρουμε στη μνήμη της 70 ευρώ μέσω των ΚΟΒ ΜΜΕ 2 και Γουδή.

Οι οικογένειες Θωμά και Νίκου Χονδρόπουλου

ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
***

ΦΩΤΟ

Συμπληρώθηκαν 27 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο σύντροφος ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΥ. Στη μνήμη του η γυναίκα, τα παιδιά και τα εγγόνια του προσφέρουν 100 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Φαναρίου Πρέβεζας, για την ενίσχυση του ΚΚΕ, του Κόμματος που υπηρέτησε πιστά μέχρι το τέλος της ζωής του.

***

ΦΩΤΟ

Πριν από 6 μήνες «έφυγε» πρόωρα από κοντά μας η ΜΑΡΙΑ ΤΟΓΙΑ, μετά από σύντομη μάχη με την ασθένειά της. Στη μνήμη της προσφέρουμε 50 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω της ΤΟ Βιομηχανίας της ΚΟ Αττικής.

Ο σύζυγος Βασίλης και η κόρη της Σοφία

***

ΦΩΤΟ

O Νίκος Καλογερόγιαννης, στη μνήμη του αγαπημένου του θείου ΑΛΕΚΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗ, προσφέρει 100 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω της ΚΟ ΟΤΑ Περάματος.

***

ΦΩΤΟ 5

Προσφέρω 50 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του Κόμματος, μέσω ΚΟΒ Νέου Κόσμου, στη μνήμη των αγαπημένων συντρόφων, μελών του ΚΚΕ από το Αρδάνι Τρικάλων, που χάσαμε τα τελευταία χρόνια. Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΟΡΜΠΟΤΗΣ, Γραμματέας της ΚΟΒ, «έφυγε» σε ηλικία 58 ετών το 2005. Ηταν αγρότης, χοιροτρόφος. Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΛΙΟΣ, διοικητικός υπάλληλος στον ΟΣΕ, «έφυγε» σε ηλικία 72 ετών το 2012. Η απλότητα και το ήθος που τον διέκριναν τον έκαναν αγαπητό στους συντρόφους και συναδέλφους, σε όσους είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν. Ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΣΙΓΚΑΣ, που «έφυγε» σε ηλικία 78 ετών το 2013, ήταν γνήσιο παιδί της φτωχής αγροτιάς. Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΡΑΝΤΖΑΣ, που «έφυγε» σε ηλικία 60 ετών το 2014, ήταν οικοδόμος, παλικάρι στη δουλειά και στον αγώνα. Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΡΑΝΤΖΑΣ «έφυγε» σε ηλικία 75 ετών το 2020. Ελαιοχρωματιστής, παιδί της εργατιάς, με «κόκκινα μεροκάματα» έβαφε τα γραφεία του Συλλόγου Απανταχού Αρδανιωτών, διαθέτοντας πάντα απεριόριστη φαντασία και καλλιτεχνική ευαισθησία.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΡΑΝΤΖΑΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΡΑΝΤΖΑΣ
Κώστας Παπαγεωργίου


ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΙΟΥΣΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΙΟΥΣΗΣ

ΦΙΛΙΠΠΙΑ ΖΑΜΠΑΤΗ
ΦΙΛΙΠΠΙΑ ΖΑΜΠΑΤΗ

ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΓΑΠΙΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΓΑΠΙΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΟΦΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
ΣΟΦΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΥΛΟΥΜΠΑΣΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΥΛΟΥΜΠΑΣΗΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΡΑΝΤΖΑΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΡΑΝΤΖΑΣ

ΕΛΕΝΗ ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΥ ΚΑΜΑΡΙΝΟΥ
ΕΛΕΝΗ ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΥ ΚΑΜΑΡΙΝΟΥ

ΑΡΙΣΤΟΣ ΚΑΜΑΡΙΝΟΣ
ΑΡΙΣΤΟΣ ΚΑΜΑΡΙΝΟΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΥΡΟΥΤΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΥΡΟΥΤΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗΣ

ΜΑΡΙΑ ΤΟΓΙΑ
ΜΑΡΙΑ ΤΟΓΙΑ

ΑΛΕΚΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗΣ
ΑΛΕΚΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΕΡΖΑΜΑΝΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΕΡΖΑΜΑΝΗΣ

ΛΑΖΑΡΟΣ ΚΕΣΙΔΗΣ
ΛΑΖΑΡΟΣ ΚΕΣΙΔΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ

ΓΙΩΤΑ ΜΑΜΑΤΣΙΑ
ΓΙΩΤΑ ΜΑΜΑΤΣΙΑ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΠΟΥΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΠΟΥΣ

ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΑΤΤΗΣ
ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΑΤΤΗΣ

ΑΝΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ
ΑΝΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ