Σάββατο 19 Φλεβάρη 2022 - Κυριακή 20 Φλεβάρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΓΥΝΑΙΚΑ
Την Τρίτη η σύσκεψη στην Αττική

Η ΟΓΕ καλεί σε σύσκεψη Ομοσπονδίες και εργατικά σωματεία, ενώσεις αυτοαπασχολουμένων, φοιτητικούς συλλόγους της Αττικής την Τετάρτη 23 Φλεβάρη, στις 6 μ.μ., στο Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας. Με βάση τις αγωνιστικές διεκδικήσεις για τις ανάγκες των γυναικών στην εργασία, στην υγεία, στην προστασία της μητρότητας, στη μόρφωση, η ΟΓΕ, τα σωματεία και οι φορείς οργανώνουν συγκέντρωση την Τρίτη 8 Μάρτη στις 6 μ.μ., στο Σύνταγμα. Στη σύσκεψη θα συζητηθεί η οργάνωση κοινών αγωνιστικών πρωτοβουλιών και δράσεων ενάντια στην εκμετάλλευση και κάθε μορφή βίας που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες της βιοπάλης.

Σε Πάτρα και Ηράκλειο

Ο Σύλλογος Δημοκρατικών Γυναικών Πάτρας (μέλος της ΟΓΕ) προχωρά σε σύσκεψη φορέων τη Δευτέρα 21 Φλεβάρη, στις 6.30 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας για την οργάνωση κοινών αγωνιστικών πρωτοβουλιών και τη διοργάνωση συλλαλητηρίου στις 8 Μάρτη.

Οι Ομάδες της ΟΓΕ στο Ηράκλειο, η Ενωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου (ΕΙΥΗ) και το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Γάλακτος - Τροφίμων - Ποτών καλούν σωματεία εργαζομένων, ενώσεις αυτοαπασχολούμενων, αγροτικούς συλλόγους, σπουδαστικούς και φοιτητικούς συλλόγους, μαζικούς φορείς, σε σύσκεψη τη Δευτέρα 21 Φλεβάρη, στις 6 μ.μ., στην αίθουσα της Παλιάς Λαχαναγοράς με θέμα την προετοιμασία του αγωνιστικού εορτασμού της 8ης Μάρτη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ