Σάββατο 19 Φλεβάρη 2022 - Κυριακή 20 Φλεβάρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ - ΚΟΜΟΤΗΝΗ
Κινητοποιήσεις σε καταστήματα της ΔΕΗ

Κινητοποιήσεις για ρεύμα και θέρμανση φτηνά για τον λαό πραγματοποίησαν την Παρασκευή στα κατά τόπους υποκαταστήματα της ΔΕΗ σωματεία και μαζικοί φορείς του κινήματος σε Πτολεμαΐδα και Κομοτηνή.

Στην Πτολεμαΐδα, μετά από κάλεσμα του τοπικού Παραρτήματος του ΠΑΣΑΣ - ΔΕΗ, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση στην οποία συμμετείχε και το ΣΕΕΕΝ, ενάντια στις νέες τεράστιες αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ, που, όπως τονίζει μεταξύ άλλων το κάλεσμα του παραρτήματος ΠΑΣΑΣ - ΔΕΗ, «είναι συνέπεια της κυβερνητικής πολιτικής για την "απελευθέρωση" της Ενέργειας».

Τα σωματεία διεκδικούν ρεύμα φθηνό για όλο τον λαό και κατάργηση των χαρατσιών για τα εργατικά και λαϊκά νοικοκυριά, να μην πραγματοποιηθεί καμία διακοπή ρεύματος σε λαϊκές κατοικίες και σε μικρές επιχειρήσεις κ.ά.

«Δεν δεχόμαστε να μας βυθίζουν στα σκοτάδια, να λεηλατούν το εισόδημά μας», ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση που μοίρασαν τα μέλη των σωματείων στον λαό της περιοχής, ενώ παράλληλα καλούσαν σε μαζική συμμετοχή στα συλλαλητήρια που οργανώνονται στις 26 Φλεβάρη.

Στην Κομοτηνή, αντίστοιχη παράσταση διαμαρτυρίας στο υποκατάστημα της ΔΕΗ πραγματοποίησε η Ενωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Κομοτηνής (ΕΝΙΔΥΚ), στο πλαίσιο του προγράμματος δράσεων και παρεμβάσεων που αποφάσισε μέχρι το συλλαλητήριο της 26ης Φλεβάρη στην κεντρική πλατεία της πόλης στις 12 μ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ