Τρίτη 22 Φλεβάρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
Στον λαό να αποδοθεί το πάρκο Αλτιναλμάζη

Μαζική συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 20 Φλεβάρη στο πάρκο Αλτιναλμάζη, μετά από κάλεσμα του Συλλόγου Γυναικών Αλεξανδρούπολης (μέλους της ΟΓΕ) και με αίτημα να δοθεί από την κυβέρνηση άμεσα λύση ώστε να παραμείνει στον λαό της Αλεξανδρούπολης όλη η έκταση του πάρκου Αλτιναλμάζη (πρώην στρατοπέδου «Παρμενίων»), για να καλυφθούν οι οξυμένες ανάγκες σε χώρους πρασίνου, αθλητικών εγκαταστάσεων - φυσικής δραστηριότητας και σχολικής στέγης της Αλεξανδρούπολης.

Στη συγκέντρωση συμμετείχαν πλήθος σωματείων δημόσιου και ιδιωτικού τομέα και άλλων μαζικών φορέων. Χαιρετισμούς απηύθυναν η αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών, Αννα Μαρία Σίσκου, και ο πρόεδρος του Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων - Ιδιωτικών Υπαλλήλων «Η Ενότητα», Γιάννης Χιώνης. Παρέμβαση έκανε ο Γιώργος Δεμερίδης, εκπρόσωπος της Οικολογικής Εταιρείας Εβρου.

Κατά τη συγκέντρωση σχεδιάστηκαν και τα επόμενα βήματα για τη διεκδίκηση του πάρκου. Οι συμμετέχοντες αποφάσισαν μεταξύ άλλων να προχωρήσουν σε νέα συνάντηση στο πάρκο την Καθαρά Δευτέρα (7/3), με διοργάνωση δράσεων για τα παιδιά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ