Τρίτη 22 Φλεβάρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΕΥΚΗ
Επίθεση σε νεαρό παίκτη της ΑΕΚ Κ15

Ενα νέο περιστατικό οπαδικής επίθεσης και μάλιστα εναντίον 15χρονου μαθητή προκαλεί και πάλι αίσθηση σχεδόν τρεις βδομάδες μετά τη δολοφονία του 19χρονου οπαδού του Αρη Αλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, ο 15χρονος, μέλος της ποδοσφαιρικής ομάδας Κ15 της ΑΕΚ, δέχτηκε επίθεση έξω από φροντιστήριο στην περιοχή της Πεύκης, το απόγευμα του Σαββάτου. Το περιστατικό γνωστοποίησε αρχικά με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΑΕΚ, καταδικάζοντας την επίθεση.

Ο δράστης φέρεται να πλησίασε τον 15χρονο - ο οποίος φορούσε φόρμα και μπουφάν με τα διακριτικά της ομάδας του καθώς προηγουμένως συμμετείχε σε αγώνα -, να τον έβρισε και να του επιτέθηκε με μαχαίρι σκίζοντάς του το μπουφάν. Ο 15χρονος κατάφερε να διαφύγει.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας ο δράστης συνελήφθη μερικές ώρες αργότερα στην περιοχή του Κεραμεικού μετά από προσπάθεια ληστείας σε κατάστημα, όπου είχε τραυματίσει με το ίδιο μαχαίρι τον καταστηματάρχη. Την Κυριακή 20/2 οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ο οποίος του άσκησε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, απόπειρα κλοπής, παράνομη οπλοφορία, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης με σαφές αθλητικό υπόβαθρο.

Μετά την άσκηση ποινικής δίωξης ο κατηγορούμενος, ο οποίος σύμφωνα με τις αρχές είναι σεσημασμένος χούλιγκαν που δρα στα βόρεια προάστια, παραπέμφθηκε να απολογηθεί στον αρμόδιο ανακριτή.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ