Σάββατο 19 Μάρτη 2022 - Κυριακή 20 Μάρτη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ
ΚΟ ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ - ΠΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΤΗΣ ΚΝΕ
Το Σάββατο η μεγάλη πολιτική εκδήλωση

Η Οργάνωση Περιοχής Θεσσαλίας της ΚΝΕ και η ΚΟ Λάρισας του ΚΚΕ διοργανώνουν μεγάλη πολιτική εκδήλωση με θέμα: «Συναγερμός! Οχι στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο! Να σταματήσει κάθε εμπλοκή της Ελλάδας. Να κλείσουν οι βάσεις των ΗΠΑ - ΝΑΤΟ» το Σάββατο 19 Μάρτη, στις 6.30 μ.μ. στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας (Κουμουνδούρου 19). Θα μιλήσει ο Νίκος Αμπατιέλος, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Εκδηλώσεις της ΚΝΕ

Παράλληλα συνεχίζονται οι συσκέψεις και εκδηλώσεις από τις Οργανώσεις της ΚΝΕ μπροστά στις εξελίξεις με τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στην Ουκρανία.

  • Η ΤΟ Μεσογείων - Λαυρεωτικής της ΚΝΕ πραγματοποιεί εκδήλωση το Σάββατο 19 Μάρτη, στις 7 μ.μ. στα γραφεία του ΚΚΕ στον Γέρακα (Λ. Μαραθώνος 96), με θέμα «Τι συμβαίνει στην Ουκρανία; Ελα να ακούσεις, να ρωτήσεις, να μας πεις τη γνώμη σου».
  • Αντιιμπεριαλιστικό Διήμερο διοργανώνουν το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Μάρτη οι Μαθητικές ΟΒ Κέρκυρας. Το Σάββατο, στις 7 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας, θα γίνουν συζήτηση και προβολές σχετικά με τον πόλεμο στην Ουκρανία, και την Κυριακή, στις 11 π.μ., μαθητικό τουρνουά μπάσκετ 3on3 στο γηπεδάκι Γαρίτσας.
  • Εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Οχι στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο! Μονόδρομος δεν είναι ο καπιταλισμός. Διέξοδο θα δώσει μόνο ο λαός!» διοργανώνει η ΤΟ Μαθητείας - Κατάρτισης της ΚΝΕ το Σάββατο 2 Απρίλη, στις 6.30 μ.μ. στο Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ (Τροίας 36, ΗΣΑΠ «Βικτώρια»), με ομιλητή τον Αντώνη Κωσταδήμα, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ