Τρίτη 22 Μάρτη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Με μεγάλη επιτυχία και ευχές για καλή χρονιά με δουλειά, υγεία, ζωή για όλο τον λαό πραγματοποιήθηκε η συνεστίαση και κοπή πίτας του Τμήματος της ΚΕ του ΚΚΕ για τις Ενοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας, στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ της Νήαρ Ηστ στην Καισαριανή.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε αντιπροσωπεία της ΚΕ του ΚΚΕ με επικεφαλής τον ΓΓ της ΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό (διαβάστε παρακάτω).

Επίσης, τα μέλη του ΠΓ Δημήτρης Αρβανιτάκης, Γιώργος Μαρίνος, Κώστας Παρασκευάς, Γιάννης Πρωτούλης, Λουίζα Ράζου και Θοδωρής Χιώνης, τα μέλη της ΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, Δημήτρης Γόντικας, Χρήστος Κατσώτης, Νίκος Λάππας, Διαμάντω Μανωλάκου, Πέτρος Μαρκομιχάλης, Δημήτρης Ξεκαλάκης, Γιώργος Πέρρος και Θανάσης Παφίλης, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κόμματος, καθώς επίσης αντιπροσωπεία του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ με επικεφαλής τον Ν. Ζαχαρόπουλο. Ακόμα, οι βουλευτές του Κόμματος Λιάνα Κανέλλη και Νίκος Παπαναστάσης, αντισυνταγματάρχης ε.α.

Παρευρέθηκαν και ο δήμαρχος Πάτρας Κώστας Πελετίδης, ο Αγγελος Βρεττός, πρόεδρος της Επιτροπής Αλληλεγγύης για τα Δικαιώματα των Στρατευμένων, ο Δημήτρης Σταθόπουλος, συνταξιούχος εφέτης Διοικητικών Δικαστηρίων, και ο πρόεδρος της ΕΕΔΥΕ Σταύρος Τάσσος.

Το άνοιγμα της εκδήλωσης έκανε ο Γιάννης Ντουνιαδάκης, υποναύαρχος ε.α., οποίος ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους και όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης. Ευχαρίστησε επίσης τον δήμαρχο Καισαριανής και το ΔΣ της Νήαρ Ηστ για την παραχώρηση του χώρου.

Το «παρών» έδωσαν εκπρόσωποι από πολλούς φορείς των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, μεταξύ άλλων από την Πανελλαδική Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών, την «Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση Πυροσβεστών», την Πρωτοβουλία Αστυνομικών, την Πανελλήνια Ενωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος, την Ανεξάρτητη Ενωση Αποστράτων Ενόπλων Δυνάμεων, την ΚΕΘΑ, την Κίνηση Απόστρατων Αστυνομικών και τις Ενώσεις Απόστρατων Αστυνομικών από τις Περιφέρειες Αττικής και Δυτικής Ελλάδας, καθώς και στρατευμένοι νέοι.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Σήμερα η μεγάλη συγκέντρωση με ομιλητή τον Δημήτρη Κουτσούμπα (2023-05-04 00:00:00.0)
ΑΤΙΤΛΟ (2020-06-30 00:00:00.0)
Κινητοποίηση ενστόλων για το Ασφαλιστικό (2016-02-02 00:00:00.0)
Κοινός αγώνας με τους υπόλοιπους εργαζόμενους (2015-11-11 00:00:00.0)
ΑΤΙΤΛΟ (2003-10-01 00:00:00.0)
Με στόχο την εθνική ανεξαρτησία και την ειρήνη (2000-07-01 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ