Σάββατο 26 Μάρτη 2022 - Κυριακή 27 Μάρτη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ
ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Πλούσια δράση ενάντια στον πόλεμο και την ελληνική εμπλοκή
  • Σάββατο 26 Μάρτη

-- Στις 7 μ.μ., στο ξενοδοχείο «Γαλαξίας» στην Κάρυστο, θα μιλήσει ο Δημήτρης Παρασκευάς, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Ανατ. Στερεάς και Εύβοιας του ΚΚΕ και δημοτικός σύμβουλος Καρύστου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

-- Στις 7 μ.μ., η ΚΟ Καλύμνου διοργανώνει πολιτική εκδήλωση - συζήτηση στο θεατράκι του δήμου (πάνω από το ΚΑΠΗ). Θα μιλήσει ο Νίκος Λάππας, μέλος της ΚΕΟΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 6 μ.μ., ανοιχτή σύσκεψη στην Κοινότητα της Λητής με θέμα «Οι εξελίξεις στην Ουκρανία και οι θέσεις του ΚΚΕ» και ομιλητή τον Γιάννη Καραμπίνο, μέλος της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας.

  • Κυριακή 27 Μάρτη

-- Στις 7 μ.μ., η Τομεακή Επιτροπή Χανίων καλεί σε εκδήλωση, στο Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης». Θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 11 π.μ., οι Κομματικές Οργανώσεις στην Κω διοργανώνουν πολιτική εκδήλωση - συζήτηση στο Λαογραφικό Μουσείο Κω (Χάνι). Θα μιλήσει ο Νίκος Λάππας, μέλος της ΚΕΟΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., σύσκεψη της ΚΟΒ Ιδιωτικών Υπαλλήλων Κατερίνης στα γραφεία της ΤΕ Πιερίας.

  • Δευτέρα 28 Μάρτη

-- Στις 6 μ.μ., η ΚΟΒ Alpha Bank καλεί σε σύσκεψη - εκδήλωση στον πολυχώρο «Εκστάν» (Καυταντζόγλου 5, Πατήσια) με ομιλητή τον Αρη Ευαγγελίδη, μέλος του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων της ΚΕ. Θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό αφιέρωμα ενάντια στον πόλεμο.

-- Στις 7 μ.μ., συγκέντρωση στο λιμάνι της Ναυπάκτου με ομιλητή τον Νίκο Παπαναστάση, βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.

-- Στις 8 μ.μ., στο καφέ «Εκάβη» (Στρ. Γενναδίου 68) με ομιλητή τον Λεωνίδα Στολτίδη, βουλευτή Β' Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ. η ΤΟ Κοζάνης της ΚΝΕ οργανώνει εκδήλωση στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης, με ομιλητή τον Νίκο Χριστάνη, μέλος της ΚΕ του Κόμματος και Γραμματέα της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ. συγκέντρωση - συζήτηση για τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στην Ουκρανία στην αίθουσα συνεδριάσεων του δήμου Φιλιατών, με ομιλητή τον Λαέρτη Ρέγκα, Γραμματέα της ΤΕ Θεσπρωτίας του ΚΚΕ.

  • Τρίτη 29 Μάρτη

-- Στις 7 μ.μ., οι Κλαδικές Οργανώσεις της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας καλούν στο αμφιθέατρο «Παναγιωτόπουλος» του Πολυτεχνείου Θεσσαλονίκης. Θα μιλήσει ο Ελισαίος Βαγενάς, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 4.30 μ.μ., η ΚΟ στο ΥΠΠΟΑ διοργανώνει εκδήλωση - συζήτηση στην αίθουσα Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων (Πατησίων 4, 1ος όροφος). Θα μιλήσει ο Γιώργος Κρητικός, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 8 μ.μ., η ΤΕ Αρκαδίας καλεί σε συγκέντρωση στην Τρίπολη, στην πλατεία Πετρινού, ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και την εμπλοκή της χώρας.

-- Στις 7 μ.μ., στην Αμφισσα, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Δελφών. Θα μιλήσει ο Κώστας Μπάτσικας, μέλος της ΚΕ και Γραμματέας της ΕΠ Ανατ. Στερεάς και Εύβοιας του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ