Σάββατο 26 Μάρτη 2022 - Κυριακή 27 Μάρτη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κάηκε στο σπίτι του προσπαθώντας να ζεσταθεί

Η φωτιά που εκδηλώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης σε διαμέρισμα οικοδομής στον Εύοσμο, όπου ο σπιτονοικοκύρης προσπαθούσε να ζεσταθεί καίγοντας χαρτιά, αποδεικνύει για άλλη μια φορά το απάνθρωπο πρόσωπο της αντιλαϊκής πολιτικής που οδηγεί τον λαό στη φτώχεια και την ανέχεια. Από τη φωτιά δεν προέκυψε τραυματισμός, όμως προκλήθηκαν εκτεταμένες υλικές ζημιές.

Σε σχετική ανακοίνωσή της η ΤΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ σημειώνει ανάμεσα σε άλλα: «Για ακόμα μία φορά η ενεργειακή και η γενικότερη φτώχεια, η ακρίβεια, η έλλειψη βασικών υποδομών μας φέρνουν αντιμέτωπους με τη σκληρή καπιταλιστική πραγματικότητα. Τα λαϊκά νοικοκυριά καλούνται να διαλέξουν ανάμεσα στο τσουχτερό κρύο και στον τσουχτερό λογαριασμό ρεύματος και θέρμανσης, που έχει γίνει είδος πολυτελείας».

Σημειώνει ακόμα την ανάγκη «η κυβέρνηση και η δημοτική αρχή να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αξιοπρεπή και ασφαλή διαβίωση του λαού». Και καλεί τα εργατικά σωματεία, τους φορείς των γυναικών και της νεολαίας, τους συλλόγους της περιοχής να δείξουν την αλληλεγγύη τους, ώστε να μη μείνει κανένας αβοήθητος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ