Τρίτη 26 Φλεβάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Α' ΕΘΝΙΚΗ
«Πληγωμένη» Κυριακή

Ιδιο παρέμεινε το σκηνικό στην κορυφή της βαθμολογίας, μετά την ολοκλήρωση της 17ης αγωνιστικής. Η ΑΕΚ, μετά την εντός έδρας νίκη της επί του Εθνικού Αστέρα με 1-0, κράτησε την πρωτιά, όχι όμως χωρίς να πληρώσει κάποιο... τίμημα. Ο Ζήκος υπέστη θλάση στο δικέφαλο και θα απουσιάσει από τον επαναληπτικό με την Ιντερ, όπως και οι Ιβιτς, Κασάπης. Απώλεια, σε έμψυχο δυναμικό, είχε και ο 2ος πλέον μετά τη νίκη του επί του Ιωνικού με 2-0 στη Νεάπολη, Ολυμπιακός. Στον αγώνα όπου πριν την έναρξή του σημειώθηκαν συμπλοκές ανάμεσα σε οπαδούς των δύο ομάδων, ο Ζε Ελίας έπειτα από τη σύγκρουσή του με τον Νασιμέντο (ο οποίος υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις αλλά δεν κινδυνεύει) «απέκτησε» οστικό οίδημα αριστερής περόνης και θα απουσιάσει για δύο βδομάδες.

Σε ένα άλλο γήπεδο της Αθήνας, σ' αυτό της Νέας Σμύρνης όπου ο Πανιώνιος αντιμετώπισε τον ΠΑΟΚ, το ισόπαλο 1-1 αδικεί τους γηπεδούχους. Αυτό πάντως δε δικαιολογεί τα όσα ακολούθησαν τη λήξη. Ενταση, σπρωξίματα, ύβρεις, δηλώσεις και άλλες... ομορφιές, με βασικούς πρωταγωνιστές το μεγαλομέτοχο του Πανιωνίου Αχιλλέα Μπέο και τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Η επόμενη μέρα βρήκε τα δύο στρατόπεδα να... παίζουν «πόλεμο ανακοινώσεων». Τα άλλα αποτελέσματα: Παναχαϊκή - Παναθηναϊκός 0-0, Ακράτητος - ΟΦΗ 1-2, Ξάνθη - Αρης 1-0, Αιγάλεω - Ηρακλής 1-2.

  • Ποινική δίωξη για ηθική αυτουργία σε πλαστογραφία και χρήση πλαστών εγγράφων κατ' εξακολούθηση, άσκησε ο εισαγγελέας Πειραιά, κ. Πεπόνης, εναντίον του παίχτη του Αρη Φερνάντο Νάβας.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ