Τρίτη 26 Φλεβάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Διπλή ήττα

Διπλή ήττα είχαμε για τις ελληνικές ομάδες που αγωνίστηκαν στα Κύπελλα Ευρώπης και πιο συγκεκριμένα για τον Ολυμπιακό στο Τσάμπιονς Λιγκ και τη Βουλιαγμένη στο Κυπελλούχων.

Η Βουλιαγμένη άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς με την Ουγγρική Βάσας όσον αφορά την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Κυπελλούχων. Οι «μπέμπηδες» στο πρώτο ημιτελικό στην Ουγγαρία μπορεί να ηττήθηκαν με 10-8, όμως στη ρεβάνς της Αθήνας το θέμα της πρόκρισης μένει ανοιχτό. Οι 2000 οπαδοί των γηπεδούχων αλλά και τα.... περίεργα συμβάντα που προηγήθηκαν του αγώνα (προπόνηση χωρίς τέρματα, παρουσία κάμερας, ένα τέταρτο αναμονή για να μπουν στο γήπεδο) επηρέασαν την ψυχολογία των παικτών του Βαγγέλη Ρούπακα που ωστόσο προσπάθησαν για το καλύτερο.

Την ήττα γνώρισε στην Ιταλία και ο Ολυμπιακός από την Ποζίλιπο με 9-7 για την τρίτη αγωνιστική του «μπλε» ομίλου στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πάντως η ελληνική ομάδα έχει παράπονα από τη διαιτησία.

  • Για την 15η αγωνιστική της Α1 είχαμε τα αποτελέσματα: Παναθηναϊκός - Πάτρα 9-7, Γλυφάδα - ΠΑΟΚ 11-8, Αρης-Π. Φάληρο 10-17, Εθνικός - Χίος 12-8.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ