Τρίτη 26 Φλεβάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΝΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ
Ειλικρινής ο Κ. Λαλιώτης

«Δεν έχω λόγο να αμφισβητήσω την ειλικρίνεια του Κ. Λαλιώτη» δηλώνει ευθαρσώς ο πρόεδρος του Συνασπισμού Ν. Κωνσταντόπουλος, σε συνέντευξή του στην Κυριακάτικη «Ελευθεροτυπία», ενώ δράττεται της ευκαιρίας να προτρέψει το ΠΑΣΟΚ να περάσει από τα λόγια στις πράξεις και να «αποδείξει ότι θέλει αλλαγή του σκηνικού με ουσιαστική στροφή προς τα αριστερά»!

Ο Ν. Κωνσταντόπουλος υπερθεματίζει της άποψης ότι έχει φτάσει προ πολλού η ώρα να σπάσουν οι μονοκομματικές κυβερνήσεις και να περάσουμε στην αλλαγή του συστήματος διακυβέρνησης. Ο πρόεδρος του ΣΥΝ τρέφει υψηλές φιλοδοξίες για το κόμμα του οποίου ηγείται και δε διστάζει να παραδεχτεί πως «ο ΣΥΝ δεν είναι ένα κόμμα που βλέπει το ρόλο του μόνο στην αντιπολίτευση».

Στη συνέντευξή του ο Ν. Κωνσταντόπουλος επανέρχεται σε έναν από τους όρους που θέτει ο ΣΥΝ για συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ, αυτόν της αλλαγής του εκλογικού συστήματος. Οταν αυτός ικανοποιηθεί η ηγεσία του ΣΥΝ θα έχει εξασφαλίσει το άλλοθι να συνδράμει στην υλοποίηση κεντροαριστερών σεναρίων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ