Σάββατο 16 Απρίλη 2022 - Κυριακή 17 Απρίλη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ
Εκδηλώσεις για τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο

Συνεχίζονται οι συσκέψεις και οι εκδηλώσεις για τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και τις πολιτικές εξελίξεις. Στην Αττική, το πρόγραμμα γι' αυτές τις μέρες έχει ως εξής:

Το Σάββατο 16 Απρίλη

-- Στις 7 μ.μ. η ΚΟΒ Β' Διαμερίσματος Πειραιά, στην πλατεία Κανάρη στο Πασαλιμάνι. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Ξεκαλάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. η ΚΟΒ Ε' Διαμερίσματος Πειραιά, στην πλατεία Θεμιστοκλή (Ταμπούρια). Θα μιλήσει ο Μανώλης Ραπανάκης, μέλος της ΚΕ και Γραμματέας της ΤΕ Πειραιά του ΚΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ., η ΚΟΒ Ν. Φιλαδέλφειας - Ν. Χαλκηδόνας, στο θεατράκι του ΠΠΙΕΔ Ν. Φιλαδέλφειας (λεωφ. Δεκελείας 152 και Ατταλείας). Θα μιλήσει η Βαγγελιώ Πλατανιά, μέλος της ΚΕΟΕ.

-- Στις 7 μ.μ., η ΚΟΒ Ν. Ηρακλείου, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Ηλέκτρα Αποστόλου» (Κουντουριώτου & Νεότητος, Ν. Ηράκλειο). Θα μιλήσει ο Νίκος Ρεμπάπης, μέλος της ΚΕ.

Την Κυριακή 17 Απρίλη

-- Στις 11 π.μ., οι ΚΟ Τύπου της ΤΟ Βιομηχανίας, στην αίθουσα συνταξιούχων της ΠΑΣΑΣ ΔΕΗ (Αριστοτέλους 11, Αθήνα). Θα μιλήσει η Γιώτα Ταβουλάρη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 11 π.μ., οι ΚΟ Πρόνοιας και οι Κομματικές Ομάδες Αναπήρων και Γονέων - Κηδεμόνων, στο Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας (Βερανζέρου 1, πλ. Κάνιγγος, 2ος όρ.). Θα μιλήσει η Αλέκα Παπαρήγα, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., η ΤΟ Μεταφορών της ΚΟ Αττικής, στο Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας (Βερανζέρου 1, πλ. Κάνιγγος, 2ος όρ.). Θα μιλήσει ο Πέτρος Μαρκομιχάλης, μέλος της ΚΕ και Γραμματέας της ΤΕ Μεταφορών.

-- Στις 6.30μ.μ., η ΚΟΒ Γ΄ - Δ΄ Διαμερίσματος Πειραιά του ΚΚΕ, στην πλατεία Αγίας Σωτήρας. Θα μιλήσει ο Γιάννης Πατσής, μέλος της ΤΕ Πειραιά του ΚΚΕ.

Τη Δευτέρα 18 Απρίλη

-- Στις 6.30 μ.μ., η ΤΟ Επισιτισμού - Τουρισμού καλεί σε συγκέντρωση, στο θεατράκι στην πλ. Εθνικής Αντιστάσεως στο Περιστέρι (έναντι ΟΤΕ, στον σταθμό του μετρό «Αγιος Αντώνιος»). Θα μιλήσει ο Πέτρος Αλέπης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., η ΚΟΒ Αμφιάλης και η ΚΟΒ Ταμπουρίων στην πλ. Ζαρντέν (τριγωνάκι). Θα μιλήσει ο Μανώλης Ραπανάκης.

Συγκεντρώσεις σε άλλες πόλεις

Το Σάββατο 16 Απρίλη

-- Στις 7 μ.μ., οι Τομεακές Οργανώσεις Καβάλας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, στην αίθουσα του κινηματογράφου «OSCAR». Θα μιλήσει ο Κώστας Παπαδάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, ευρωβουλευτής.

Την Κυριακή 17 Απρίλη

-- Στις 6 μ.μ., η ΤΕ Κιλκίς του ΚΚΕ, στην πλατεία - Πάρκο Κήπου. Θα μιλήσει η Θεανώ Καπέτη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 11.30 π.μ. στην περιοχή Σύνορα της Πάτρας, στο καφέ «Πέρασμα», οι ΚΟΒ της περιοχής της ΤΕ Αχαΐας. Θα μιλήσει ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., στο φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου, στα Μουδανιά. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Μαϊκίδης, μέλος του ΓΠ της ΚΟ Κ. Μακεδονίας του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ