Τετάρτη 27 Φλεβάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σήμερα στον τηλεοπτικό «902»

Παρακολουθήστε σήμερα στην τηλεόραση του «902»:

  • Στις 18.10 στην εκπομπή «Προεκτάσεις» τη συζήτηση του Κώστα Καραχάλιου με τους προσκεκλημένους του για τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις.
  • Στις 20.00 στην εκπομπή «Ματιές στον κόσμο», μια συζήτηση της δημοσιογράφου Αννας Μπαλλή, που επιμελείται και παρουσιάζει την εκπομπή, με τη Δέσποινα Μάρκου, μέλος της Γραμματείας της ΕΕΔΑ και υπεύθυνη του τμήματος Λατινικής Αμερικής, για τις τελευταίες κρίσιμες εξελίξεις στην Κολομβία.
  • Στις 22.00 στη νέα εκπομπή «Super Tuning Live», που επιμελούνται ο Στράτος Φωτεινέλης και ο Κώστας Πατσουρέας, μια συζήτηση με τον Δημήτρη Δάρα, γνωστό βελτιωτή αυτοκινήτων υψηλής τεχνολογίας και τον Δημήτρη Παπαδόπουλο έναν άνθρωπο που έχει συνδέσει το όνομά του με τα βελτιωμένα αυτοκίνητα μέσα στους αγώνες ΝΤΡΑΞΤΕΡ. Ρεπορτάζ για τους αγώνες ΝΤΡΙΦΤ ΤΣΑΛΕΝΤΖΕ και το πιο όμορφο ΜΙΤΣΟΥΜΠΙΣΙ ΕΒΟ 6. Δυνατότητα ζωντανής συμμετοχής του κοινού.
  • Στις 23.00 στην εκπομπή «Ολυμπιακή Διαδρομή» μια συζήτηση του δημοσιογράφου Κώστα Πασακυριάκου, που επιμελείται και παρουσιάζει την εκπομπή, με τον Γιώργο Φιλιούση, πρόεδρο εργαζομένων στο Ολυμπιακό Χωριό, τον Κώστα Λαζαρίδη, διευθύνοντα σύμβουλο στο Ολυμπιακό Χωριό, τον Φέιμ Οσμάνι, αντιπρόεδρο, για τις συνθήκες εργασίας στο Ολυμπιακό χωριό.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ