Πέμπτη 28 Φλεβάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ_ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ
Αιώνια... μάχη

Μάχη αιωνίων με ευρωπαϊκό φόντο σήμερα στο ΣΕΦ, όπου ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (21.00 ΤV MAGIK) για την πρώτη αγωνιστική της Β` φάσης στην Ευρωλίγκα. Η τύχη έφερε τρεις ελληνικές ομάδες, αφού υπάρχει και η ΑΕΚ να συμπέσουν μαζί στον όμιλο διεκδικώντας την πολυπόθητη πρώτη θέση που οδηγεί στο φάιναλ φορ της Μπολόνια. Αρα το κάθε παιχνίδι έχει σπουδαία σημασία και περιθώρια απωλειών δεν υπάρχουν.

Στον Ολυμπιακό ο Λευτέρης Σούμποτιτς πλέει σε πελάγη ευτυχίας εξαιτίας της επιστροφής της ομάδας στο ΣΕΦ. Αλλωστε ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» είναι γνωστός υπέρμαχος της ιδέας ότι το φαληρικό στάδιο αποτελεί τη φυσική έδρα του Ολυμπιακού και παράλληλα έκανε έκκληση στον κόσμο να δώσει βροντερό «παρών». Ο Λευτέρης Σούμποτιτς αναφερόμενος στο σημερινό αγώνα τόνισε ότι είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για την ομάδα του να κάνει την καινούρια αρχή.

Στην αντίπερα όχθη ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θεωρεί τόσο το σημερινό παιχνίδι όσο και τα άλλα του ομίλου (6 συνολικά) σαν τελικούς. «Εχουμε μπροστά μας έξι τελικούς. Και οι 16 ομάδες έχουν φιλοδοξίες και όνειρα και ειδικά στον όμιλό μας, υπάρχει δεδομένη αντιπαλότητα, μέσα σε αθλητικά πλαίσια, λόγω της συνύπαρξης των τριών ελληνικών ομάδων. Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε και την Ολίμπια που είναι ένας υπολογίσιμος αντίπαλος», δήλωσε ο Σέρβος τεχνικός, που απαίτησε την αυξημένη προσοχή των παικτών του, ώστε να αποδώσουν το καλύτερο. Διευκρίνισε όμως ότι ο αγώνας θα κριθεί στις λεπτομέρειες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ