Πέμπτη 12 Μάη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΥΤΛΗΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΥΤΛΗΣ
ΦΩΤΟ

Συμπληρώθηκαν 10 χρόνια από τον θάνατο του αγωνιστή ΣΠΥΡΟΥ ΚΟΥΤΛΗ. Παρέμεινε αταλάντευτος και μάχιμος υπερασπιστής του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας μέχρι το τέλος της ζωής του. Στη μνήμη του η οικογένειά του προσφέρει 50 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Ωρωπού.

***

ΦΩΤΟ

Σαν σήμερα, στις 12 Μάη 2014, «έφυγε» απρόσμενα απ' τη ζωή ο αγαπημένος σύζυγος, πατέρας και στέλεχος του Κόμματος ΜΠΑΜΠΗΣ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗΣ. Θα είναι όμως πάντα παρών στους αγώνες μας για την κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο, για την παγκόσμια ειρήνη, για μια ανώτερη κοινωνία, τη σοσιαλιστική - κομμουνιστική.

Στη μνήμη του προσφέρουμε 150 ευρώ στο ΚΚΕ, που με υποδειγματική σεμνότητα, πίστη και αυταπάρνηση υπηρέτησε.

Η σύζυγος και τα παιδιά του

***

Στη μνήμη του παιδικού και αγαπητού μου φίλου ΒΑΣΙΛΗ Α. ΤΣΑΡΟΥΧΗ προσφέρω οικονομική ενίσχυση στον «Ριζοσπάστη».

Δ. Χατζηγεωργίου

***

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ήταν σύντροφος παντός καιρού ως υποψήφιος νομάρχης, παλιότερα ως υποψήφιος δήμαρχος στην περιοχή Εχίνος στα Τέμπη, δίνοντας τα πάντα για να βοηθήσει το κόμμα του, το ΚΚΕ. Ο μπαρμπα - ΦΩΤΗΣ ΞΥΔΙΑΣ, γέννημα - θρέμμα Κεφαλονίτης, υπήρξε ένας υπέροχος άνθρωπος και φανατικός οπαδός του Κόμματος, κάτοικος Κερατσινίου, με παιδιά που έδιναν τα καλύτερά τους για τα ιδανικά του ΚΚΕ. Στη μνήμη τους προσφέρω στο ΚΚΕ το συμβολικό ποσό των 30 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Ταμπουρίων.

ΜΠΑΜΠΗΣ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗΣ
ΜΠΑΜΠΗΣ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗΣ
Γιώργος Βαγγελάκος


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ