Σάββατο 21 Μάη 2022 - Κυριακή 22 Μάη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑ

Τα τεράστια προβλήματα των εργαζομένων, των αυτοαπασχολούμενων, των αγροτών και κτηνοτρόφων, της νεολαίας της περιοχής, ακόμα μεγαλύτερα μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές του περασμένου καλοκαιριού, ο «μεγάλος ένοχος» της υποβάθμισης της ζωής του λαού - το αστικό κράτος και οι διαδοχικές αντιλαϊκές κυβερνήσεις που υπηρετούν τα συμφέροντα του κεφαλαίου - αλλά και η διέξοδος που βρίσκεται στην οργάνωση, στον αγώνα, στη συμπόρευση με το ΚΚΕ, αναδείχτηκαν την Παρασκευή κατά τη διάρκεια της περιοδείας του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, στη Βόρεια Εύβοια.

Ο Δ. Κουτσούμπας συμμετείχε αρχικά σε σύσκεψη με εκπροσώπους φορέων και συλλόγων της περιοχής στην αίθουσα του δημαρχείου Μαντουδίου που εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα από τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές, τις συνέπειες της κακοκαιρίας που έπληξαν την Εύβοια, αλλά και το κύμα ακρίβειας που εκδηλώνεται με ακόμη μεγαλύτερη σφοδρότητα, όπως στα ζητήματα των μετακινήσεων.

Στη συνέχεια μίλησε στη μαζική πολιτική συγκέντρωση που οργάνωσε στην πλατεία Μαντουδίου η Κομματική Οργάνωση Εύβοιας του ΚΚΕ, απευθύνοντας κάλεσμα στον λαό της περιοχής, που μέσα στις περσινές φλόγες έκανε πράξη τη λαϊκή αλληλεγγύη και το «Ολοι για έναν και ένας για όλους», να βάλει μπροστά τις δικές του ανάγκες, να συμπορευτεί με το ΚΚΕ και τους αγώνες του, όπως και στις επερχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις: «Υπάρχει μόνο ο λαός που αν το αποφασίσει μπορεί να σώσει τον λαό, βαδίζοντας στον δρόμο της ανατροπής με το ΚΚΕ. Κι εκεί, σ' αυτόν τον δρόμο μόνο μπορούμε να κερδίσουμε όλα όσα μας ανήκουν. Ελάτε, λοιπόν, να βαδίσουμε μαζί αυτόν τον δρόμο!», σημείωσε χαρακτηριστικά καταχειροκροτούμενος.

Στο κλιμάκιο του Κόμματος που επισκέφτηκε τη Β. Εύβοια, συμμετείχαν ακόμη τα μέλη του ΠΓ της ΚΕ Γιώργος Μαρίνος και Κώστας Παρασκευάς, ο Γραμματέας της ΕΠ Στερεάς - Εύβοιας και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Κώστας Μπάτσικας, όπως και η Λένα Γεροπαναγιώτη, Γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής Εύβοιας του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ