Παρασκευή 1 Μάρτη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σήμερα στην τηλεόραση του «902»

Παρακολουθήστε σήμερα στην τηλεόραση του «902»:

  • Στις 18.10, στην εκπομπή «Προεκτάσεις», τη συζήτηση του Κ. Καραχάλιου με τους Δημήτρη Ψαρρό δήμαρχο Λίμνης, Γιάννη Ψαραδόπουλο πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Μαντουδίου, Στάθη Λιαγκάκη δημοτικό σύμβουλο Δήμου Κυρέως και Γιάννη Τσουκαλά πρόεδρο του Σωματείου Ανέργων Βόρειας Εύβοιας, για την ανεργία στην περιοχή.
  • Στις 20.00, στην εκπομπή «Το στίγμα», σε επανάληψη, ένα ταξίδι στην ιστορική μπουάτ ΑΠΑΝΕΜΙΑ, συζητώντας με τους δημιουργούς της, για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του έντεχνου ελληνικού τραγουδιού.
  • Στις 22.00, στην εκπομπή «Αντιθέσεις», που μεταδίδεται εκτάκτως σήμερα, τη συζήτηση του δημοσιογράφου Ανδρέα Θερμού, που επιμελείται και παρουσιάζει την εκπομπή, με τον Γιώργο Ρωμανιά επιστημονικό συνεργάτη της ΓΣΕΕ, Γιώργο Κουτρουμάνη πρόεδρο της ΠΟΚΟΚΠ, Θωμά Κακκαβά μέλος του ΔΣ του ΙΚΑ και στέλεχος του ΠΑΜΕ με θέμα: «Δηλώσεις Χριστοδουλάκη για διαχείριση των αποθεματικών των ασφαλιστικών ταμείων από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρίες».
  • Στις 23.00, στην εκπομπή «Μονόπρακτο», που θα μεταδοθεί έκτακτα σήμερα, η Σοφία Αδαμίδου συναντά τον Χριστόφορο Κροκίδη.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ