Τετάρτη 25 Μάη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΑΤΤΙΚΗΣ
Αίτημα για Περιφερειακό Συμβούλιο με φυσική παρουσία

Αίτημα για διεξαγωγή των συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής με φυσική παρουσία των συμβούλων κατέθεσε η «Λαϊκή Συσπείρωση». Ανάμεσα σε άλλα αναφέρει: «Εχουν περάσει περισσότερα από δύο χρόνια που λόγω της COVID-19 οι συνεδριάσεις των συλλογικών οργάνων (Περιφερειακό Συμβούλιο, Οικονομική Επιτροπή κ.λπ.) στην Περιφέρεια Αττικής γίνονται μέσω τηλεδιάσκεψης ή διά περιφοράς. Ολο αυτό το διάστημα έχουμε επανειλημμένα ζητήσει να πάρει η διοίκηση, όπως οφείλει, όλα τα μέτρα για την ασφαλή διεξαγωγή των συνεδριάσεων με φυσική παρουσία των συμβούλων».

Αναφέρει ακόμα ότι οι διά ζώσης συνεδριάσεις, όπου φυσικά θα πρέπει να τηρούνται όλα τα υγειονομικά μέτρα, ήδη γίνονται σε Συμβούλια δήμων και Περιφερειών άλλων περιοχών, όπως και ότι έχουν ανοίξει οι δραστηριότητες της οικονομικής και κοινωνικής ζωής.

Επίσης, ζητάει να οριστεί μονοθεματική συνεδρίαση για το ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων, να γίνει συζήτηση και να μπορέσουν να εκφράσουν την άποψή τους φορείς και σωματεία ολόκληρης της Αττικής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ