Τετάρτη 1 Ιούνη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
BASKET LEAGUE
«Μπλόκο» της Λάρισας στον Παναθηναϊκό

Μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της σεζόν έκανε η Λάρισα νικώντας τον Παναθηναϊκό

Eurokinissi

Μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της σεζόν έκανε η Λάρισα νικώντας τον Παναθηναϊκό
Σε μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στη φετινή Basket League, η Λάρισα νίκησε χτες 84-77 τον Παναθηναϊκό στον δεύτερο μεταξύ τους αγώνα για την ημιτελική φάση και ισοφάρισε τη σειρά σε 1-1. Συνεχίζοντας να εντυπωσιάζει, η θεσσαλική ομάδα υποχρεώνει τον Παναθηναϊκό να δώσει τουλάχιστον τέσσερις ημιτελικούς αγώνες, ενώ παράλληλα διατηρεί ζωντανό το όνειρο της πρόκρισης στους τελικούς. Οσο για τους «πράσινους», παρότι παραμένουν το φαβορί για την πρόκριση εξακολουθούν να προβληματίζουν έντονα με την απόδοσή τους, με τον στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος να μοιάζει ακόμα πιο μακρινός.

Οι γηπεδούχοι ήταν εξαιρετικοί, ιδίως στο πρώτο ημίχρονο, όπου προηγήθηκαν μέχρι και με 26 πόντους διαφορά (43-17), με πολύ υψηλά ποσοστά ευστοχίας, ενώ έδειξαν ιδιαίτερη ωριμότητα στο παιχνίδι τους όταν ο Παναθηναϊκός αντέδρασε και «ροκάνισε» τη διαφορά στο -3 (76-73) στην τέταρτη περίοδο. Γκριν με 19 πόντους και Μούντι με 14 οδήγησαν τη Λάρισα στη νίκη, με καθοριστικά καλάθια στα τελευταία λεπτά, ενώ από τον Παναθηναϊκό διασώθηκαν μόνο ο Μέικον με 27 πόντους και ο Παπαπέτρου με 19.

Δεύτερο ματς Προμηθέα - Ολυμπιακού

Στην Πάτρα μεταφέρεται σήμερα η σειρά των ημιτελικών μεταξύ Προμηθέα και Ολυμπιακού, με τον δεύτερο μεταξύ τους αγώνα (19.30 - ΕΡΤ3). Οι «ερυθρόλευκοι» επιδιώκουν το 2-0, με φόρα από την ευρύτατη νίκη τους στο πρώτο ματς στο ΣΕΦ, ώστε να τελειώσουν τη σειρά το συντομότερο δυνατόν, ενώ οι γηπεδούχοι να εμφανιστούν βελτιωμένοι και να ισοφαρίσουν στις νίκες, μένοντας ζωντανοί στη σειρά. Από τον Ολυμπιακό θα απουσιάσει ο Γιώργος Πρίντεζης, που προτιμήθηκε να ξεκουραστεί από τον Γιώργο Μπαρτζώκα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ