Παρασκευή 3 Ιούνη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ - ΕΣΤΑΜΕΔΕ
Συγκέντρωση τη Δευτέρα 6 Ιούνη στα Δικαστήρια Ευελπίδων

Η νόμιμα εκλεγμένη διοίκηση της ΕΣΤΑΜΕΔΕ καλεί τους συνταξιούχους μηχανικούς να διαδηλώσουν την απόφασή τους να περιφρουρήσουν τις μαζικές διαδικασίες, τη ζωντανή αγωνιστική λειτουργία και τον ταξικό προσανατολισμό της ΕΣΤΑΜΕΔΕ που έλαβαν στην τελευταία μαζική τους συγκέντρωση.

Οι κυβερνητικοί συνδικαλιστές, μετά από τρεις αποτυχημένες προσπάθειες και έχοντας εξασφαλίσει να «διοριστούν» ως πλειοψηφία με προσωρινή διαταγή - «μνημείο» παρέμβασης της «ανεξάρτητης» δικαιοσύνης στο συνδικαλιστικό κίνημα - επιχειρούν πρακτικά να «κλείσουν» την ΕΣΤΑΜΕΔΕ.

Ζητούν απ' το δικαστήριο να τους αναθέσει να κάνουν εικονική διαδικτυακή «Γενική Συνέλευση» και εξ αποστάσεως εκλογές με τη γνωστή «ηλεκτρονική ψηφοφορία» της νοθείας και του φακελώματος.

Μόνο η παρουσία των συνταξιούχων μηχανικών αποτελεί εγγύηση ότι το ταξικό κίνημα και τον οργανωμένο μαζικό αγώνα δεν μπορεί να τον σταματήσει καμιά πραξικοπηματική απόφαση δικαστηρίου, καμία διάταξη νοθείας, φακελώματος και κατάργησης των μαζικών διαδικασιών όπως ορίζει ο νόμος Χατζηδάκη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ