Τετάρτη 8 Ιούνη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΝΕΟΛΑΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
Συνεχίζονται οι προσφορές για την πρωτιά της «Πανσπουδαστικής ΚΣ»

Συνεχίζονται οι προσφορές μελών και φίλων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ με αφορμή την πρωτιά της «Πανσπουδαστικής ΚΣ» στις φετινές φοιτητικές εκλογές.

Συγκεκριμένα, για την πρωτιά στο Πανεπιστήμιο Πειραιά μέλη και φίλοι της ΚΝΕ και του ΚΚΕ απευθύνονται στην ΤΟ Πανεπιστημίου Πειραιά της ΚΝΕ, σημειώνοντας μεταξύ άλλων: «Δεν υπάρχουν άπαρτα κάστρα για τους Κομμουνιστές! Σύντροφοι, σας απευθύνουμε θερμό χαιρετισμό, γεμάτοι περηφάνια, χαρά, ενθουσιασμό και συγκίνηση. Πραγματοποιήσατε κάτι το οποίο πολλοί από εμάς δεν μπορούσαμε ούτε να ονειρευτούμε: Η "Πανσπουδαστική ΚΣ" 1η δύναμη στο Πανεπιστήμιο Πειραιά. (...)

Σφίγγοντάς σας το χέρι, σύντροφοι, ως ελάχιστη προσφορά για τον αγώνα που δώσατε και που είμαστε σίγουροι πως θα συνεχίσετε να δίνετε, προσφέρουμε στο Κόμμα μας, μέσω της ΤΟ Πανεπιστημίου Πειραιά της ΚΝΕ, το ποσό των 510 ευρώ».

Επίσης, μέλη και φίλοι της ΚΝΕ, που είχαν εισαχθεί στο Τμήμα Φυσικού του ΑΠΘ την περίοδο από το 1996 έως το 2011 προσφέρουν το ποσό των 1.000 ευρώ μέσω των ΟΒ Φυσικού Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ, για την αυτοδυναμία της «Πανσπουδαστικής ΚΣ» στο συγκεκριμένο Τμήμα, για πρώτη φορά στην ιστορία του Συλλόγου Φοιτητών Φυσικού. Την προσφορά κάνουν οι: Οδυσσέας Μαάιτα, Σκόρδος Δημήτρης, Παντελίδης Γιάννης, Μαστρολέων Δέσποινα, Τσολάκη Μαρία, Προύσαλης Δημήτρης, Παρασκευάς Δημήτρης, Φίλιππος Λαζαρίδης, Δόμνα Νικολαΐδου, Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, Γιάννης Γιάννης, Αγγέλα Αδαμακη, Ελπίδα Λεβεντίδου, Δημαράκη Δώρα, Αποστόλου Αλέξανδρος, Θοδωρής Παυλούδης, Παναγιώτης Γιουνανλής, Χρήστος Γέντσος, Δανάη Δελακουβία, Σίσσυ Τόλιου, Τσιρβούλης Γιώργος, Τούμπουρος Τελλης και Αποστολίδης Νίκος.

Με αφορμή την πρωτιά της ΠΚΣ στις φετινές φοιτητικές εκλογές, μέλη και φίλοι του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, που σπούδασαν σε Τμήματα της ΦΜΣ Αθήνας από το 2001 μέχρι το 2012, προσφέρουν 1.090 ευρώ στο Κόμμα μέσω της ΤΟ ΦΜΣ Αθήνας. Με συγκίνηση θυμούνται το 2005, τότε που η «Πανσπουδαστική» αναδείχθηκε πρώτη δύναμη στο Φυσικό της Αθήνας και εννέα χρόνια μετά, το 2014, που το σύνθημα της πρωτιάς μπορούσε πια να ακουστεί σε ολόκληρη τη Φυσικομαθηματική, τονίζοντας ότι «σήμερα μπορεί να ακουστεί σε όλη την Ελλάδα κι αυτό μας γεμίζει με περισσότερη αυτοπεποίθηση και δύναμη».

«Πριν 14 χρόνια. Στον Σύλλογο Ηλεκτρολόγων Μηχανικών στο Πανεπιστήμιο Πατρών η "Πανσπουδαστική" αναδεικνύεται πρώτη δύναμη μετά από πάρα πολλά χρόνια. (...) Τη μέρα εκείνη πανηγυρίσαμε, νιώσαμε χαρά και υπερηφάνεια (...) Και φτάσαμε στο σήμερα με ένα πλατύ χαμόγελο αισιοδοξίας», δηλώνουν μέλη και φίλοι του ΚΚΕ και της ΚΝΕ που φοίτησαν στους Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς Πάτρας και για την πανελλαδική πρωτιά της «Πανσπουδαστικής» προσφέρουν 600 ευρώ ως πρώτη δόση μέσω των Τομεακών Οργανώσεων: Βιομηχανίας, Τηλεπικοινωνιών, Κατασκευών, Μεταφορών, Αχαΐας, Χανίων.

Παίρνοντας επίσης παράδειγμα από άλλες προσφορές, σύντροφοι και συναγωνιστές εισαχθέντες στο Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του ΕΚΠΑ τα έτη 2002 - 2012 κατέθεσαν το ποσό των 705 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Φιλοσοφικής του ΚΚΕ και των ΟΒ Ιστορικού - Αρχαιολογικού της ΚΝΕ για τη νίκη της «Πανσπουδαστικής ΚΣ» στις φοιτητικές εκλογές.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ