Σάββατο 2 Μάρτη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΓΡΟΤΙΚΑ
ΛΑΡΙΣΑ
Αύριο η Πανελλαδική Παναγροτική Σύσκεψη

Αύριο, στις 12 το μεσημέρι, στο «Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο» της Λάρισας θα πραγματοποιηθεί η πανελλαδική παναγροτική σύσκεψη, στην οποία προσκαλεί η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Λάρισας. Στη σύσκεψη, όπου προσκαλούνται να συμμετέχουν εκπρόσωποι των Ομοσπονδιών Αγροτικών Συλλόγων και των Συντονιστικών Επιτροπών από διάφορες περιοχές της χώρας, θα συζητηθεί το πλαίσιο δράσης για τη συνέχιση των αγροτικών κινητοποιήσεων και θα ληφθούν αποφάσεις για τον αγωνιστικό γιορτασμό του Κιλελέρ.

Η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Λάρισας προτείνει να γιορταστεί η επέτειος της εξέγερσης του Κιλελέρ στις 31 Μάρτη με τη διοργάνωση παναγροτικού συλλαλητηρίου στην κεντρική πλατεία της Λάρισας.

Η πρωτοβουλία της ΕΟΑΣΛ να προσκαλέσει σε πανελλαδική αγροτική σύσκεψη εντάσσεται στα πλαίσια των πρωτοβουλιών που παίρνει το συνεπές αγωνιστικό αγροτικό κίνημα για τη συνέχιση του αγώνα της μικρομεσαίας αγροτιάς, με στόχο την ανατροπή της αντιαγροτικής πολιτικής της κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

Στα ίδια πλαίσια εντάσσεται και η απόφαση για τη διοργάνωση παναγροτικού συλλαλητηρίου με τρακτέρ κι άλλα αγροτικά μηχανήματα, την ερχόμενη Τετάρτη, 6 Μάρτη, στην πόλη της Καρδίτσας, ενώ αγωνιστικές κινητοποιήσεις αποφασίστηκαν και στα Τρίκαλα και αναμένεται ν' αποφασιστούν και σε άλλες περιοχές.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ